20.3.2011 10:20:48 Evika
Re: Bolest po vytržení osmičky
Vejce, doufám, že už je vše v pohodě. Jsem ráda, že jsem si tady toto téma našla a mohla pročíst i příspěvky. 8.3. jsem byla trhat spodní osmičku. Trhání šlo lehce, pod injekcí, vůbec to nekrvácelo. Sice to trochu pobolívalo,ale šla jsem hned po zákroku ještě týž den do práce. To jsem vydržela 3 dny,pak se bolest stupňovala,zašla jsem k zubaři. Ten mi to pročistil jodem, dal tam nějakou hojivou řasu. Pár hodin to bylo lepší, ale pak hrozná bolest nanovo.Na toto jsem chodila každý den, pak týden po vytržení zjistil, že mám zánět lůžka, tak mi to musel (pod injekcí) škrabat.. a zase se opakovalo každý den čištění a řasa.Stále to hrozně bolí -spodní čelist, horní čelist, do ucha, do krku, teď už i celá půlka hlavy. Proti bolesti beru ibalgin, snažím se do 4 kusů denně, ale je to síla. V pátek 18.3. mi lékařka napsala antibiotika Dalacin C, k tomu zobu Ibalgin ale je to stále stejné někdy i horší.Zubař mi řekl, že spodní osmičky jsou horší a že to někdy může trvat i 14 dní, vyjímečně 3 týdny.. No už si se mnou asi taky neví rady. Dělal mi i rentgen.. řekl,že tam nic zásadního nevidí. Včera večer mi začla natékat i dáseň kolem horních zubů. Už si nevím rady. V pondělí tam jdu znovu.. Trpí tady ještě někdo jako já? Má stejný nebo podobný problém a může poradit? Děkuji
Odpovědět