| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní problémy s dutinou ústní

17.3.2011 9:00:28 Novoli, Naty 11/08, Sisi 05/11

Křeč za čelistním kloubem při jídle

Ahojky,
vůbec nevím, kam dotaz zařadit, tak zkouším sem. ~2~
Nevím jak to vlastně popsat, včera jsem chtěla sníst jablko, bylo kyselejší, nebo spíš málo sladké. Na jedné straně mě chytla příšerná křeč nebo něco podobného asi do svalu nebo úponu někde mezi čelistním kloubem a hlavou (prohloubeninka těsně za ušním lalůčkem). Vpodstatě v tom místě, kde to člověka běžně svírá, když jí třeba kyselé. Ale tohle bylo fakt hodně bolestivé a jen na jedné straně. Do večera už jsem nemohla vzít do pusy nic, protože od té doby mi to tak reagovalo prakticky na cokoli s nějakou chutí - sladkou, slanou, kyselou ani nemluvím. Snad jen čistá voda vpohodě. Už se mi to stalo i dřív, ale tehdy to nebylo tak zlé, odeznělo to do večera a druhý den to bylo zas dobrý. Ale dnes ráno opět křeč jak blázen, takže se normálně ani nenajím. ~w~
Věřím, že dotaz spustu lidí pobaví, já bych se asi taky bavila, ale fakt to bolí jak čert a nevím co s tím. Co by mohlo pomoct? Bolí to i při doteku zvenku, je to celé ztvrdlé, prostě stejně jako když máte normální křeč a snažíte se ji pomalu rozmasírovat. Nemáte někdo náhodou tip, co s tím? Čekat dva tři dny a nedráždit to jídlem s jakoukoli chutí je nanic. Mám dva měs. do porodu a i bez těchto problémů jen 4kila přibrané, takže nějaká hladovka nebo vodová dieta asi nepřichází v úvahu.
Jo, oba případy se mi staly až teď v těhu, podotýkám, že magnezium proti křečím užívám. ~o~
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Křeč za čelistním kloubem při jídle Novoli, Naty 11/08, Sisi 05/11 17.3.2011 9:0
*Re: Křeč za čelistním kloubem při jídl... Cimbur 17.3.2011 9:4
*Re: Křeč za čelistním kloubem při jídl... IvanaQ.,06,09 17.3.2011 9:8
**Re: Křeč za čelistním kloubem při jí... Novoli, Naty 11/08, Sisi 05/11 17.3.2011 10:0
*Re: Křeč za čelistním kloubem při jídl... Kamčik-Filda a Dáda 17.3.2011 14:56

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.