Re: Dotaz
La Pepo my máme logopedku a ředitelku v jedné osobě - jinak já bych s logopedkou ve třídě pohovořila na téma vyšetření u klinického logopeda a že by jsi to chtěla zkusit tam s dcerou docházet,protože Ti ta přítomnost a sledování průběhu hodiny vyhovuje. No a protože víš,že školka požaduje aby děti,které chodí na logopedii jinam nechodily na logopedii ve školce tedy se ptáš jak korektně ukončit docházku na individuální logopedii ve školce ( je Ti to samozřejmě hrozně líto,ale když to jinak nejde tak se holt nedá nic dělat). Asi Ti řekne, aby jsi napsala papír,že ke konkrétnímu datu chceš ukončit docházku na individuální hodiny logopedie a dala ho ředitelce.
Já to takto udělala, na začátku mě mrzelo,že Mates už nebude ve školce na logopedii chodit,ale pak nám nová logopedka naložila tolik práce,že to sotva stíhám a jsem ráda,že už nic dalšího nemusím. Takže jsem prakticky s logo ve školce nebyla nespokojená,ale ke konci to trochu začalo stagnovat a když teď vidím ty výsledky tak jsem moc ráda,že jsme tu změnu udělali.
Odpovědět