Jak tu někdo psal, tak UHO s podrážkou, zelňačka apod. tohle snad není jídlo vhodné ani pro "normálního" člověka... Ať mi netvrdí, že v nemocnicích vaří dle výživových tabulek, to teda nevim, jak je zdravý mít k snídani vysočinu, gothaj, tavený sýr apod. Místo másla margarín
k obědu knedlík, nedlír rozvařená kolínka, knedlík, rýže, čočková či hrachová kaše a skoro ve všemu ta slavná UHO, když má člověk štěstí, tak kuřecí kost a kůže na čemsi
večeře zase salám, tavený sýr, vajíčka nebo neidentifikovatelné pomazánky... Člověk by měl ít minimálně 1ks ovoce denně, v porodnici to bylo 7x jablko... no co, manža mi nosil něco lepšího, jablka jsem sbírala a bylo doma na žemlovku 
ale v porodnici mi ji odmítli
zkoušela jsem to uhrát na bezlepkovou, abych se vyhla knedlíkům a omáčkám, ale to už mi neprošlo 

Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.