Simi,bělidlo mi došlo,v sobotu jsem použila zbytek a zrovna nemám a sůl nezabrala.Martin to hned vytíral švédkou a A. na to našplíchal čistič na koberce.Vysát jsem to zatím nemohla,protože včera to bylo ještě mokré a teď tu spí Michal po noční.Vypadá to ale úděsněPočkám,jak to bude vypadat po vysátí a když tak zkusím ještě jednu věc z DM,tak je účinná třeba i na genciánu.Jestli fleky zůstanou,tak polívám benzínem,zapaluju a odcházím. Zajímavý je,že když se slaví u někoho jinýho,tak se takové věci nedějí.
Kocourek se nemůže vyčurat.Na veterině mu oholili břicho,udělali sono močáku a má ho plný.Taky tam má něco,co tam nepatří.Naštěstí ne nádor,ale nějaké sedimenty,možná i krev,což prý je známkou zánětu.Dostal 3 injekce-něco na uvolnění čurání,ATB a taky něco proti bolesti.Pořád chodí na záchod,ale zatím se nevyčural,což je blbý.Jestli to nepůjde,tak s ním budu muset ještě na cévkování
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.