Leni, ta politika je strašně složitá Mrzí mě, že někdo pro vidinu 30 korun a 13. důchodu (jakého???) jde volit ČSSD. Nejsem debil a chápu, že v některých oblastech práce není, že někde žijí opravdu bídně. Já bych podporu soc. slabých rodin možná i zvýšila, ale formou lístků na jídlo a drogerii. Berou se dávky invalidům, teď jsem slyšela na radiožurnálu příběh malé holčičky, která je na inzulínu. Potřebovala by nějakého asistenta, aby jí ve školce/škole dávala v přesných intervalech jídlo a píchala inzulín... Ta holčička prostě na tu dávku nedosáhne. Já jsem to tedy hodně, hodně oškubala a zkrátila, je to dost složité.... a na druhé straně je můj tchán, který pobírá nějakou částku na benzín na rok... Nechci kecat, ale myslím, že minimálně 2 roky v tom autě neseděl, řekla bych, že by už řízení ani nezvládl... Chodí pěšky. Auto nepotřebuje. Když někam chce zavézt, stejně ho veze Otín. Prostě je to zase neprůhledný! ALe jak jsem psala shora, nemá cenu tady o tom psát. Chtěla bych k tomu napsat milion věcí, ale mozrek mi to tak rychle neformuluje a taky... kdo by to četl?????
Chce to změnu od základu a té se za žádnou cenu nedočkáme, je to dlouhodobý proces a my se teď zase asi trošku odkloníme z cesty... Vyhraje ČSSD, kdyby šlo všechno velmi dobře, dá pravice dohromady většinu, ale... známe své lidi. Ani tak ani tak nebude podle mě ta vláda stabilní. Zruší se ty podělané poplatky u doktora, udělá se 13. důchod (1000Kč? - ale že těch důchodů je!), přidá se na mateřské.... Pak to tu půjde do kopru, lidi (snad) prohlídnou, při dalších volbách vyhraje pravice, tak všechna tahle populistická gesta zruší, prosadí školné atp. a bude špatná... Člověk rád zapomíná, takže v dalších volbách vyhraje opět populistická levice... A tak to půjde dokolečka.... Tak to vidím já a vyjadřuju se velmi jednoduše a zkráceně, aby bylo co nejvíc k pochopení, jak to myslím
S tím Smoljakem máš pravdu. Myslím, že na začátku r. 2008 prodělal náročnou operaci (ale nevím čeho). jenomže pak vypadal zase docela normálně. Včera vypadal jak smrtka. Ne jak zestárlý člověk, proto mě to překvapilo. Měl ruce jak tako polednice, pořád se podpíral židlý a shrbený byl... Snad se uzdraví
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.