Re: Porodnice Jihlava nebo Havlíčkův Brod?
Ahoj. Já jsem rodila plánovaným císařem v Jihlavě loni 11.11. a nemůžu si stěžovat. Vybrala jsem si MUDr. Dvořáka a byl tam ještě MUDr. Kopuletý. Začínalo se v 7:30 a malý byl na světě 7:53. Celkový pobyt na sále byl cca 3/4 hodiny. Malého Míšu jsem měla vedle sebe hned jak ho umyly, zvážily a změřily. A dokonce jsem si i na sále mohla nechat brýle, jsem krátkozraká, bez nich bych Míšu neviděla. Ale záleží na domluvě s anesteziologem, ten byl taky super. Jizvu mám až dole na břichu a je to jen tenká asi 12ti cm čára. Pooperační pokoj má dvě postele a mimčo budeš mít hned u sebe. Dětská sestřička chodí přikládat po 2-3 hodinách, hlídají si to. Manžel mohl být s náma na pooperačním, nikdo s tím neměl problémy. Poporodní pokoje jsou po dvou, při návalu miminek po třech a když se tam nahrnou návštěvy všech najednou, tak to rozhodně není nic moc příjemného. Byla jsem sama na nadstandartu a maximálně spokojená. Taky máš koupelnu a záchod jenom pro sebe, jinak mají dva pokoje sociálku společnou. Míša měl převrácený rytmus spánku, takže v noci plakal a přes den spinkal. Myslím, že bych to snášela těžko kdybych byla s někým kdo by to měl obráceně. O jídle se bavit nebudu, nestálo totiž ani za řeč. Taky se připrav na dva dny staré rohlíky kvůli nadjímání a neslanou, beztukovou pooperační dietu. A co mi vadilo ze všeho úplně nejvíc byla uklízečka. 3x za den bez klepání vtrhla na pokoj, stěhovala spícího malého s postýlkou aby mohla vytřít a pořád měla tendence komentovat jak kdo vypadá. Např.: "ten váš je teda tlustý(4280g, 51cm) , ta holka vedle z pokoje je hezčí a na pooperačním jsou dvojčata a strašně řvou". Nebyla jsem sama kdo si na ni stěžoval. Doufám, že už ji tam nepotkáš. Jinak co se týká péče sestřiček jak ženských, tak dětských, jsou ochotné, starostlivé, příjemné a doktoři totéž. Šli jsme domů po 7 dnech, malý měl žloutenku a nepřibíral, ale pokud budete v pořádku, tak můžete jít už za 4 dny. Přeju ti aby to dopadlo jenom dobře a byla jsi spokojená a brzo doma se zdravým miminkem.

Odpovědět