17.11.2009 7:55:14 If & 3♥
Re: Z Prahy na "vesnici"
Co bych za to dala odstěhovat se patnáct minut od Prahy do takhle zásobené a "vybavené" vesnice

Bydlím sedm let v pr@eli světa 70 kilometrů od Prahy, kam jednou za 14 dní přivezou dvě kila banánů (doslova) Školka i škola je nejblíž 6 kilometrů přes les, kde dávají lišky dobrou noc... Vlastně ani nevím jestli jsem si tu zvykla

Spíš ne... ale za tu dobu už jsem se tu jakžtakž naučila žít.. i když někdy mám chuť křičet a utéct...Nechala jsem za sebou celý svůj život, známé, přátele, rodinu...
Děti mají tu výhodu, že už se tu narodily, takže nic jiného neznají, manžel pochází z vedlejší vesnice, takže on je tu DOMA. Mě je tady "divně", mám to tu ráda, už jsem se "ingerovala" do vsi, nejsem jen ta "blbá naplavenina z Prahy", ale stejně... kolikrát bych se otočila na podpadku a utíkala do víru velkoměsta.
Je to velká změna z města s milionem obyvatel na vesnice s ani ne sto lidma, ale dá se to....Zvlášť když to máte do Prahy takhle blízko, k přátelům, rodině... Děti si zvyknou velmi rychle, jsou hodně pružné. Tobě to půjde hůř.. ale půjde

Držím palec
Odpovědět