16.11.2009 22:40:46 Vanda++
Re: Přibraly jste po antikoncepci?
Ach jo. Tibo, nepíšu sem pro radu proto, aby se do mě někdo navážel. Dcera mě sama poprosila, abych ji objednala k mojemu doktorovi, sama si tam zašla, sama si nechala předepsat, co jí poradil doktor. Sama si je poctivě bere, máme spolu hezký vztah. Zdá se mi zbytečné rozebírat podrobnosti, už tak jsou moje příspěvky vždycky dlouhé. Prostě za tři měsíce dost přibrala, viditelně, je z toho nešťastná a já si myslím že je to právě zadržováním vody v těle díky estrogenu (?). Zajímá mě, jaké mají ostatní holky zkušenosti s HA, která toho svinstva obsahuje co nejmíň a nestojí majlant, toť vše, to si dcera při svém vytížení nezjistí. Resp. pro rýpalku Tibu, zjistila by si to, ale já jsem jí neřekla, že to může být vliv HA, protože by to teď okamžitě přestala brát.
Ach jo podruhé. Když jsem měla holky maličké, měla jsem taky naprosto jiné představy o tom, co bude, jak to bude. Kdyby mělo být po mém (Tibo), byla bych nejraději kdybych dceři svýma rukama jejímu klukovi kondom nasadila, abych si byla jistá

. A beztak může prdnout. Kdo má ale děti v tomhle věku, pochopí. nechci otevírat debatu o tom jaké jsou děti - jsou takové a makové, hodné, problémové a vůbec různé. Já si nestěžuji, chtěla jsem jen radu.
Velšice - děkuji.
Odpovědět