7.9.2009 6:57:16 Kimmy, 2 deti
Re: ano
souhlasim, ze nejvetsim nepritelem zen jsou prave jine zeny. Nesouhlasim, ze je to lidska prirozenost - myslim, ze je to nastavenim spolecnosti - zeny doma stve, ze nemaji uznani a finance, jako uspesne zeny delajici karieru. Zeny, ktere oznacuji matky doma za slepice (coz ovsem ja mam jen z doslechu, protoze za ta leta diskusi jsem nescetnekrat celila kritice pracujicich matek, ale nikdy jsem nenarazila na pracujici matku nazyvajici zenu v domacnosti slepici), jsou pak zrejme snobky.
Otazka je, cemu rikas "zneprijemnuje zivot" - jestli je to ocekavani, ze v pracovni dobe nebudes behat po doktorech, ze si nebudes brat kazdou chvilku paragraf nebo ze nebudes utikat z prace driv, nez je hotovo - tak to je podle mne v poradku. Jestli to jsou vylozene naschvaly takove, ze matka deti je treba nucena byt v praci dyl, nez bezdetne kolegyne - tak to v poradku neni.
Problemem je ovsem nedostatek pruzneho pracovniho trhu, kde by si lidi mohli najit usporadani podle svych potreb. Cpat vsechny do jednoho pytle je obrovska chyba.
Odpovědět