Re: Porodnice Litomyšl
Takže když to vezmu od konce. Vanu v Litomyšli mají, rodit se do vody dá, rodila tam před rokem kamarádka do vody holčičku.
Co se týče vstřícnosti. Hm, pan primář je úžasný člověk, tolerantní a vnímavý. S ním se domluvit určitě dá, stejně tak i s jeho manželkou. Již zmíněná kámoška rodila ambulantně, byla po domluvě s ním. Byla první a odhaduji, že zatím i poslední. Ovšem co se týče dalšího personálu, za to ruku do ohně ohledně domluvy a přijetí porodního plánu nedám. Pracují tam stále lidé, kteří "rodili" jak říkají takto před lety, osvědčilo se, takže proč něco měnit.
Ošetření miminka po porodu na tvém břiše je také vyjímka, ale dá se, pokud máš dost sil si to po porodu prosadit.
Zkrátka když jsem před 9 měsíci měla rodit, tuhle porodnici jsem měla v úmyslu navštívit pouze pokud by se vyskytl problém a bylo pby třeba rychle jednat, je pro nás nejblíž. Mnohem více se mi zamlouvala porodnice v Ústí nad Orlicí, tam se ovšem nedá rodit ambulantně, i když..... Já nakonec rodila doma a spokojenost 100%.
Přeji dobré rozhodnutí a porod na který budeš vzpomínat jen v pěkném.
Odpovědět