| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zajímavé tipy

  (?)
 Názory 110 z 23548  [Dalších 23538 >>]
Blanče 42184
14.7.2024 19:41:44
S veganstvím nemám zkušenost, vegetariána jsme tu měli 7 měsíců na studentské výměně a to při trošce přemýšlení šlo. Byl připravený po dobu pobytu tady jíst ryby a mořské plody, ani to nemuselo být nijak často, zbylo nám "po něm" v repertoáru hromada bezmasých jídel, omáčky k těstovinám, zapečená zelenina, zeleninové směsi.

Na cestu typicky české - nevím jestli typicky, ale křížaly a sušené švestky s mandlemi posíláme do světa často a s úspěchem (my teda svoje, ale kvalitní křížaly se určitě dají i koupit). Případně hrušková povidla, ale to je drbačka a na dlouho.

Inka ..|-.|-.-|.- 141843
14.7.2024 18:15:57
V ČR bych použila Heru.
Ropucha + 2 120300
14.7.2024 15:54:55
Sovice ~:-D
Sugar+3 13203
14.7.2024 15:38:22
Darino, do testa davam olej (pure vegetable oil), do drobenky maslo, pokud pecu pro neter veganku, tak olej i do drobenky.
Ziju v USA, takze pouzivam americke suroviny.
sovice 18997
14.7.2024 15:14:08
Mirko,jak víš, že ti to do půl hodiny řekli všichni vegani, se kterými jsi mluvila?
Po půlhodině se zeptáš, abys otestovala hypotézu?
Citronove koliesko 7937
14.7.2024 14:47:43
Ked bol syn chvíľu vegan tak som mu často varila podľa tejto stránky, sú tam recepty na "plnú penziu" - raňajky, polievky, hlavné jedlá, dezerty, pečivo ...a veľmi chutné.
Možno sa inšpiruješ https://www.dcerka.sk/kategoria/vegan-recepty/
darinaa 155453
14.7.2024 5:51:22
Sugar jaký přesně tuk na koláče a drobenku používáš? Mám jahody, švestky, ryngle vpodstatě všecko. A peču jen z másla, tak bych to možná změnila i pro nás do budoucna kdyby nám chutnalo.
Sugar+3 13203
14.7.2024 1:08:06
Moniko, v pekaci?
Ja jsem zvykla rozpustit v pekaci 100% tuk a do nej pak rovnat pripravene buchty, po stranach potirat maslovackou. Krasne se pak vyklopi i oddeli od sebe.
S olejem se mi trhaly, proste blbe se vyklapely i oddelovaly.
Monika 123907
14.7.2024 1:01:39
Sugar,to je zajímavé,moje mamka peče buchty (normální kynuté neveganske) vždycky na oleji a jsou moc dobré,co se ti s nimi děje?
Sugar+3 13203
14.7.2024 0:44:48
"Kynuté těsto na buchty se dá udělat místo vejce se škrobem. Lžíce škrobu místo vejce. Máš li švestky, šel by koláč."

Karmo, kynute testo delam bezne bez vejce a neni treba skrob. Ja zadelavam vodou a davam olej (ne rozpusteny tuk), takze to vejce je jedina ""neveganska"" slozka. Moje neter je veganka a casto k nam chodi, takze ""veganske"" kolace mam vychytane. Drobenku taky s olejem, chutove jsou ty kolace stejne jako s vejcem a maslovou drobenkou.
Buchty veganske nedelam, testo neni problem, ale musela bych koupit vegansky tuk do pekace, s olejem to nejde, to mam vyzkouseno.
 Názory 110 z 23548  [Dalších 23538 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.