tisk-hlavicka

Babiččina polévka se švestkami

9.2.2000 Radana Chybová

Tato polévka se podávala v některých krajích Moravy jako štědrovečerní pokrm.

Je velmi lahodná, ačkoli je složená z velmi netypických surovin.

Hrst sušených hub vložíme do vody a chvíli vaříme,přidáme několik brambor nakrájených na kostky a velkou hrst sušených švestek.Osolíme a vaříme do měkka.Zahustíme kyselou smetanou se lžící mouky a okořeníme trochou citronové kůry. Výsledek je překvapivý.

Názory k článku (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!




Vyhledávání článků podle věku

Seriály

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě


Zajimavé odkazy:
Předporodní kurzy   |   Najděte rýmy na slovo a napište báseň.