tisk-hlavicka

Kedlubnová omáčka

18.6.1999

Další z jídel, s kterým mají maminky úspěch u svých dětí.

  • olej
  • 4 větší kedlubny
  • 1 cibule
  • sladká paprika (koření)
  • 0,25 l smetany
  • polévková lžíce hladké mouky

Kedlubny oloupeme a nakrájíme na plátky asi 1cm x 1 cm.

Na tuku zpěníme cibuli, přidáme sladkou papriku a nakonec i nakrájené kedlubny, které chvíli smažíme. Podlijeme vodou a dusíme 15-20 minut. Nakonec přidáme smetanu s rozmíchanou hladkou moukou, důkladně promícháme a ještě krátce povaříme. Nakonec dochutíme solí.

Podávejte s houskovým knedlíkem.

Názory k článku (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!




Vyhledávání článků podle věku

Seriály

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě


Zajimavé odkazy:
Předporodní kurzy   |   Najděte rýmy na slovo a napište báseň.