Re: Dýňový koláč
Diky za tenhle dobry recept. Hledam uz delsi dobu nejaky, ktery bych ctenarum mohla nabidnout, ale je to tezke. Jak jsem psala na jinem miste, Americanky toho obvykle moc nenavari a nenapecou(nechci zevseobecnovat, podtrhuji to "obvykle" existuji i vasnive kucharky...), nebo pouzivaji zbozi mrazene, a ruzne polotovary. Takze vsechny recepty, ktere jsem nasla zacinaji:Vezmete predpecene testo (prodava se vsude veformach z alobalu) a dal konservu s protlakem z dyne, ochutte podle potreby atd. To pro Vas neni, nebot na trhu neni ani jedno ani druhe. ( Ja pouzivam predpecene testo, protlak delam, ale "podle oka). Ale uz jsem rozhodila site mezi pritelkynemi, ktere pecou a snad neco najdeme. Recept na testo je velmi dobry v Mezinarodni kucharce Juliany A. Fialove a kol., ktera je myslim v Cechach jeste neprekonana. Pod heslem:Americke kolace- "paje".Napln je pak purre z dyne, ochucene podobne jako ve vasem receptu. Jakmile nejaky presnejsi "staromodni" recept z dob, kdy jeste Americanky pekly najdu. Dodam ho. Vera S.
Odpovědět