libik |
|
(29.10.2019 17:08:21) dostala jsem za úkol upíct tento retro mlsek, ani snad nebudu říkat k jaké příležitosti
Kdysi za krále klacka jsem to asi 3x vytvořila, výsledkem byl takový hrbolatý útvar, který trochu sjednotila nastrouhaná tyčinka a frajeřina bylo to umělecky nakrájet. Zdá se mi logické, že pudink prostě zateče do litého těsta, které se přes něj valí teplem nahoru a rozhodně nevznikne rovinka jako na fotografii.
Nebo je na to nějaká vychytávka?
Součástí úkolu totiž je nechat to nenakrájené na plechu, tak se mi do toho moc nechce.
Jak docílit ostrého přechodu piškotu a pudinku a mít to hezké?(foto) https://www.nejrecept.cz/recept/vynikajici-margot-buchta-s-cokoladovym-pudinkem-r7001
|
Pole levandulové |
|
(29.10.2019 17:22:04) Napadá mi jedině pudink sázet opatrně lžicí jak píšou v receptu a ne ho lít, ale v tvém receptu je naopak hrbolatost a provázanost litého těsta s pudinkem označovaný za žádoucí? Před pečením bych to maximálně uhladila stěrkou a tu poslední vrstvu, která se dává až po upečení, taky, to by neměl být problém.
|
|
qéčko |
|
(29.10.2019 18:09:49) Tenhle recept jsem kdysi dostala pod názvem "péřová buchta". Já to pochopila tak, že nemá být rovná ale vytvářet vlny, jakože peřiny .
U nás frčí s vanilkovým pudinkem a nahoře sypaný skořicovým cukrem .
|
|
|