| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Mateřská a rodinná centra

Veverka, Mateřské centrum... a nejen to...

Bližší informace
Široká nabídka kurzů pro děti i dospělé, hlídání dětí i přes noc, kavárna s dětským koutkem, degustace vín pro rodiče, přednášky první pomoci, homeopatie. Propojení mateřského centra se školkou.

4medvědi - rodinné centrum

Bližší informace
Rodinné centrum 4medvědi nabízí hernu pro děti, kurzy pro rodiče s dětmi, semináře pro rodiče, Montessori program, narozeninové oslavy a další akce pro děti a jejich rodiče.

Andělky - rodinné centrum

Bližší informace
Rodinné centrum Andělky v Praze Stodůlkách nabízí kurzy pro děti i rodiče, semináře, hernu, pracovnu Montessori, oslavy narozenin, hlídání dětí a další aktivity. Adresa centra: K Zahrádkám 22, Praha 13 Stodůlky, tel. 606 914 460

Baby Centrum Podmořský Svět

Bližší informace
nabízíme hlídání dětí v klidném prostředí rodinného domu. Provozní doba je od 7:30-19:00. Po dohodě je možno i jinak. Máme otevřeno i o víkendech a svátcích. Stačí nás jen kontaktovat.

Barnabášek

Bližší informace
Mateřské centrum pro děti od 6 ti měsíců do 3 let.

BENJAMIN rodinný klub

Bližší informace
BENJAMIN rodinný klub nabízí své aktivity rodinám s dětmi na Praze 11. Nabízíme volnočasové programy pro rodiny s dětmi od 9 měsíců do 12 let. Klub existuje od roku 1997 a je u maminek s dětmi velmi oblíben.

Centrum Krteček - Vítejte v našem rodinném centru!

Bližší informace
Mezinárodní školka se 4 jazykovými skupinami. Bohatý program a výber volnočasových programů pro rodiny s dětmi.

Dětské centrum Na veselém kopečku

Bližší informace
Školička trošku jinak.

Dětské centrum V trávě

Bližší informace
Jsme Dětské centrum s působností v Praze - Modřanech v krásném prostředí u Modřanské rokle. Nabízíme aktivní využití pro děti 2-8 let. Pořádáme půldenní školičku - tématické tvořivé, hudební, pohádkové, jazykové, pohybové a jiné dílničky, a další aktivity

Dětské studio Medvídek

Bližší informace
Dětské studio Medvídek-nabízí nově otevřené prostory s hernou pro maminky s dětma a miniškolku

Dětský a mateřský klub

Bližší informace
Klub vám nabízí celodenní školku od 20 měs. do 4 let , kurzy pro rodiče a děti, výtvarný , sportovní kroužek, tvořivou dílnu pro rodiče s dětmi, základy gymnastiky, tanečky pro holčičky, zpívánky, angličtinu pro rodiče a děti, plavání od 5 měs. do 6 let.

Dětský klub Motýlek

Bližší informace
dětský klub pro předškolní děti

HoSt - Home Start Česká republika

Bližší informace
Občanské sdružení HoSt Home-Start Česká republika (dále jen „HoSt“) je nestátní nezisková organizace poskytující aktivizační služby rodinám s dětmi do 6 let. Nabízíme v České republice zatím ojedinělou formu podpory a pomoci dětem a rodinám působením vyš

Jablíčkov - mateřské a otcovské centrum pohody

Bližší informace
Nabízíme pestrý program pro děti a jejich rodiče:

Klub K2

Bližší informace
Klub maminek a dětí. Můžete u nás relaxovat a vzdělávat se a vzít děti s sebou.Program každý den: Angličtina, výtvarka, zpívání, cvičení na míčích, s africkým bubnem, jóga.Vše pro děti(0-4roky) a maminky(i budoucí). Přijďte do klubu!

Klub Pohádka

Bližší informace
Klub pro rodiče a děti (od 3 měsíců)

Komunitní a mateřské centrum MOTÝLEK

Bližší informace
V Mateřském centru Motýlek podporujeme rodiče s dětmi raného a předškolního věku, a to nejen ze sídliště Černý Most. Návštěvníci zde mohou navazovat nové kontakty a přátelství, získávat informace, sdílet své zkušenosti s rodičovstvím a aktivně trávit vol

Křesťanské centrum pro rodinu Heřmánek

Bližší informace
Práce pro rodinu, organizace aktivit, kurzy, tábory

Letnice - mateřské centrum a dětský klub

Bližší informace
Mateřské centrum Letnice je místem setkávání kojenců, batolat i dětí předškolního věku a jejich rodičů. Místem, kde si děti mohou hrát, účastnit se kroužků, rozvíjet se a maminky či tatínci (také prarodiče) seznamovat, vyměňovat zkušenosti a vzdělávat se.

LIP - centrum

Bližší informace
Dětská herna, mateřské centrum, hlídání dětí, cvičení

Mateřské centrum-Ulitka

Bližší informace
Otevřený klub pro rodiče s malými dětmi a těhotné ženy.

Mateřské centrum Císařka

Bližší informace
V příjemném prostředí nově otevřeného Mateřského centra Císařka nabízíme aktivity a kurzy pro předškolní děti i jejich rodiče, školičku, otevřenou odpolední hernu U Hrošíka a další...

Mateřské centrum Klubíčko YMCA Praha

Bližší informace
Místo pro setkávání dětí a rodičů v otevřených hernách, při programech i jednorázových akcích.

Mateřské centrum Kolovraty - MACEK

Bližší informace
Občanské sdružení je provozovatelem mateřského centra v Praze - Kolovratech, které navštěvují rodiče s dětmi z obce a okolí. Dvakrát týdně je otevřena dětská herna a příležitostně pořádáme akce pro děti a rodiče.

Mateřské centrum Mašinka

Bližší informace
Nově otevřené mateřské centrum na Praze 5 Stodůlkách nabízí maminkám i jejich ratolestem spoustu služeb rodinného charakteru

Mateřské centrum ŘEPÍK

Bližší informace
Mateřské centrum Řepík nabízí pestrý program pro rodiny s dětmi od miminkovského až do předškolního věku pro aktivní trávení volného času. Každý den probíhají školičky pro (pra-)rodiče s dětmi, kde si děti pohrají, výtvarně tvoří, zacvičí si a zatancují,

MC Barrandov

Program plný her, písniček, cvičení nebo ručních prací. Hlídání dětí. Kurzy pro dospělé: angličtina, tance či psychologická poradna.

MC CoByDup

Bližší informace
Mateřské centrum CoByDup je přátelskou základnou pro rodiny s dětmi nejen ze Kbel a okolí. Ty se zde mohou setkávat v rámci pravidelného programu, volné herny i příležitostných jednorázových akcí. Naše zahrada nabízí prostor i pro venkovní aktivity.

MC Domeček Jižní Město- YMCA Praha

Bližší informace
Domeček nabízí prostor pro maminkám na mateřské dovolené a jejich dětem, převážně předškolního věku. Pravidelný program běží každý všední den dopoledne, v úterý a čtvrtek i v odpoledních hodinách. Těšíme se na vaši návštěvu!

MC Maják

Bližší informace
Ječná 19 (vchod ze dvora), Praha2 . Rádi Vás uvítáme od pondělí do čtvrtka od 9 do 12 hod. K dispozici je Vám herna s klouzačkou, balonky, houpací koně a hračky. Od 10.30 máme s dětmi výtvarný, pohybový, hudební nebo divadelní program. Těšíme se na vás.

Miniškolka Kačenka

Bližší informace
Rodinná miniškolička

MUM - klub pro rodiče a děti Horní Počernice

Bližší informace
Klub vám nabízí hernu pro maminky s dětmi, kroužky a kurzy pro rodiče i děti, dopolední školičku, besedy a školení, oslavy narozenin

Na houpacím koni

Bližší informace
Na houpacím koni najdete kroužky pro děti, pro maminky a i nejen pro ně, kavárnu s dětským koutkem, pískoviště, divadla, bazary... Najdete nás v Praze 5, u Anděla, Na bělidle 27

Pavliš výtvarné centrum

Křižíkova 113, Praha 8 - Karlín. Detaily na www.pavlisvytvarnecentrum.cz

Rodinné a kulturní centrum Nová Trojka

Bližší informace
Mateřské a otcovské centrum Nová Trojka, Jeseniova 19, Praha 3, celotýdenní provoz, herna, kuchyňka, kurzy, ateliery, školičky

Rodinné centrum Andílek

Bližší informace
Rodinné centrum Andílek a školka s prvky Montessori - nyní nově na Plzeňské ulici, Praha 5 - 3 minuty tramvají od centra Anděl.

Rodinné centrum BABOČKA | Praha 4- Chodov

Bližší informace
Nabízíme zábavné volnočasové aktivity pro děti do 7 let a jejich rodiče. Edukační, hudební, pohybové, výtvarné a taneční kroužky a pidi školičku. Pořádáme víkendové akce, karnevaly, mikulášskou a pobytové akce s táborovým programem pro celé rodiny.

Rodinné Centrum HONZÍK

Bližší informace
Hlídání dětí od 2,5 do 6let,celodenní, půldenní, zkrácené celodenní , hodinové hlídání v nových prostorech na Praze 4 - Pankrác.Provozní doba 7:00 - 17:30 hod. Pro děti je připravena zábava, hry po celý rok. Zajišťujeme PRÁZDNINOVÝ PROVOZ.

Rodinné centrum Hvězdička

Bližší informace
Nové rodinné centrum na Praze 13, otevíráme 1. března 2012!

Rodinné centrum Letná

Bližší informace
Centrum pro rodiny s malými dětmi nejen z Prahy 7. Kromě volné herny nabízíme řadu aktivit pro nejmenší a kroužky pro školkové děti. Pro dospělé pak angličtinu, kurz masáží kojenců, vázání šátků a dále jógu, včetně těhotenské a poporodní.

Rodinné centrum Paleček

Bližší informace
Rodinné cenrum Paleček, Laubova 6, Praha 3, u Náměstí Jiřího z Poděbrad, k dispozici dvě stálé herny otevřené od po-čt 10 až 18 hodin, kurzy, přednášky, dílny, konzultace

Rodinné centrum Pilné Včelky

Bližší informace
Rodinné centrum se školkou pro děti od 1 do 5 let

Rodinné centrum Studio Fantazie

Bližší informace
Praha 6, Velvarská 6, jen pár kroků chůze od metra Dejvická, tel. 602 236 266 Jiřina Švecová

Rodinný klub POHODA

Bližší informace
Rodinný klub POHODA nabízí aktivní využití volného času pro rodiče s dětmi v prostorách squash centra v Horoměřicích

Rodinný klub Rybička

Bližší informace
Rodinný klub Rybička - svépomocné zařízení pro využití volného času pro rodiče pečující o nejmenší a předškolní děti

Sluníčka v Suchdole

Bližší informace
Sluníčka jsou alternativou Mateřského centra, od ledna 2001 zde probíhají již čtyři dny v týdnu posezení pro rodiče s malými dětmi.

Studio Kroužek - pro děti i pro rodiče

Bližší informace
STUDIO AKTIVIT pro všechny členy rodiny

Škola rozvíjejícího se květu

Naše Rodinné centrum Montessori se školičkou v Praze 6, Střešovicích, nabízí připravené prostředí pro děti 2-6 let, programy pro rodiče a děti 0-2 roky, kurzy pro dospělé, hlídání dětí, vegetariánskou stravu a to vše v útulném a rodinném prostředí.

TOULCŮV DVŮR

Bližší informace
Kubátova 1/32,100 00 Praha 10

YMCA PRAHA

Bližší informace
Na Poříčí 12, 110 00 Praha 1, tel.:24 87 22 20, fax: 24 87 54 02

YWCA ČR

Bližší informace
YWCA se nepřetržitě od r. 1990 zaměřuje na předškoláky, matky na mateřské dovolené, na seniory a na podporu rodin ve všech jejích podobách. Základním projektem YWCA je RODINNÉ CENTRUM, které má již 19-letou tradici.

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.