| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Veverka, Mateřské centrum... a nejen to...

Popis:Široká nabídka kurzů pro děti i dospělé, hlídání dětí i přes noc, kavárna s dětským koutkem, degustace vín pro rodiče, přednášky první pomoci, homeopatie. Propojení mateřského centra se školkou.
Bližší informace:Snažíme se být jiné mateřské centrum. Mimo nabídky pravidelných kurzů pro děti i dospělé, máme také mnoho jednorázových akcí (degustace vín, přednášky, tvoření...) vše spojené s hlídáním dětí. Navíc pravidelně pořádáme Pyžamkové noci (přespání dětí ve školce-z pátka na sobotu-vždy s programem pro děti) spojené s nabídkou večerní aktivity pro rodiče (degustace, turnaje ve scrable, přednášky, výroba kalendářů, svíček...). Velmi příjemné prostředí nekuřácké kavárny se zajímavým dětským koutkem pro starší děti a také mini koutkem pro nejmenší. Wifi připojení je samozřejmostí. Každé přání je u nás předem splněno!!! :-) Těšíme se na vás!!!
WWW:http://www.mcveverka.cz
E-mail:vasicek.j@volny.cz

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.