| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Letnice - mateřské centrum a dětský klub

Popis:Mateřské centrum Letnice je místem setkávání kojenců, batolat i dětí předškolního věku a jejich rodičů. Místem, kde si děti mohou hrát, účastnit se kroužků, rozvíjet se a maminky či tatínci (také prarodiče) seznamovat, vyměňovat zkušenosti a vzdělávat se.
Bližší informace:Mateřské centrum funguje převážně v dopoledních hodinách, občas i odpoledne. V rámci mateřského centra nabízíme tyto aktivity: volná herna Miniškolička pravidelné kroužky pro rodiče s dětmi, pro děti: Cvičení rodičů s dětmi, Hudební kroužek pravidelné aktivity pro rodiče na mateřské dovolené: Počítačový kurz, Cvičení pro těhotné jednorázové akce hlídání dětí besedy, přednášky bazárky oblečení Dětský klub nabízí bezpečný prostor dětem školního věku k setkávání se s vrstevníky, možnost smysluplného a aktivního trávení volného času i specifické služby, odbornou pomoc, poradenství, kroužky a veškerou aktuální nabídku aktivit sdružení Kazimírka. Dětský klub působí jako primární prevence před nežádoucím chováním a nabídne dětem možnost individuálního rozvoje. Dětský klub nabízí tyto aktivity: volná počítačová místnost a volná herna pravidelné zájmové kroužky: Moderní yoyování, Tvořivá dílna, Stolní hry, Počítačový kroužek, Táborová kytara, Flétna, Tvůrčí psaní/Novinář, Dramatický kroužek, Turistický oddíl, Klub moderní dívky, Junior zumba, Junior aerobik další činnost Kazimírky: příměstské tábory, letní, zimní, podzimní tábory, jednodenní výlety za kulturou, historií a zábavou
WWW:http://www.klubletnice.cz
E-mail:info@klubletnice.cz

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.