| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Rodinné centrum BABOČKA | Praha 4- Chodov

Popis:Nabízíme zábavné volnočasové aktivity pro děti do 7 let a jejich rodiče. Edukační, hudební, pohybové, výtvarné a taneční kroužky a pidi školičku. Pořádáme víkendové akce, karnevaly, mikulášskou a pobytové akce s táborovým programem pro celé rodiny.
Bližší informace:RC BABOČKA působí v nově vybavených prostorech Kulturního centra Zahrada. Během krátké doby si naše kroužky získaly velkou oblibu mezi rodiči a dětmi pro jejich kvalitu a příjemné prostředí. Nabízené kroužky a aktivity: - Pobytové akce pro celé rodiny s etapovými hrami - Školička pro děti od 2 let - Cvičení pro děti od 8 měsíců do 3 let - Pohybovky pro děti od 3 do 6 let - Angličtina pro od 2,5 let - Zpívánky pro děti od 3 let - Monte edukační program pro děti od 2 let - Hrátky s batolátky edukační program pro děti od 1 roku - Táborový klub pro děti od 4 let - Experimenty pro děti od 3 let - Hudebně pohybový kroužek od 1,5 roku - Kondička cvičení pro dospělé s možností hlídáním dětí - Semináře z oblasti výchovy pro rodiče - Výtvarné a monte dílny o víkendech - Karneval, mikulášská, velikonoční slavnosti aj. Neváhejte se podívat na náš pestrý rozvrh na www.rcbabocka.cz, těšíme se na Vás!
WWW:http://rcbabocka.cz
E-mail:info@rcbabocka.cz

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.