| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názor k dotazu Alergie na bílkovinu kravského mléka

8.5.2009 22:48:49 Radek

Re: Alergie na bílkovinu kravského mléka

Dobrý den,

omluvám se ,ale me odborné fráze k popisu problému,ktery se stal mému malému synkovi ,který je deset měsícu starý.S manželkou jsme mu nechali udělat testy na alergii kompletni.Potvrdilo se nám,že je alergický na kravské mléko + x další typy mlék.Z testu vyplynulo,alespoň dle informace od paní doktorky z alergologie ,že můj syn trpí nějakou chronicídou,bohužel paní doktorka něměla čas na vysvětlení,ale pouze malýmu podotýkám bylo deset měsíců předepsala lék zvany singulair.
v přiloženém letáčku jsem se dočetl ,že lék smí užívat děti od tří let.Tak jsme nelenili a zavolali paní doktorce,která mně pověděla,že je to v pořádku,že jej synek smí brát.Tak jsme prášek rodrobili a malému jsme jej podali ráno kolem 9hodiny.Poté malý dostal svačinu kousek chleba (bezlepkový) s carbonem a light florou.Kolem 12 hodiny dostal oběd krůta,brambory,cuketa a mrkev.Dále opět svačinu
pudink rýžového mléka a piškot a zavařovaných švestek.Mimo jiné synek zbaštil jěště pár kukuřičných křupek.Před jídlem dostáva Fenistil. Tak kolem 16 hodiny mému synovi z ničeho nic zmodrali rty,přestal dýchat a byl v šoku.Několikrát jsme sním zatřásli a on se probral od té doby je v pořádku.Musím jen dodat ,že malý byl po celý den stále nervozní.
ja bych se chtěl zeptat zda-li je možné,že působení léku po takové to době mohla způsobit tento šok?Pokud né,tak prosím o vysvěltení,co se to vlastně mému synkovi přihodilo,a jak se tomu vyvarovat popř. ubránit.Děkuji .S pozdravem Radek
Odpovědět
Názory k dotazu (4 názorů)
Re: alergie na bílkvinu kravského mléka Silvie Hrdličková 16.5.2004 22:9
*Re: alergie na bílkvinu kravského mlék... patricie 5.3.2010 11:41
Re: alergie na bílkvinu kravského mléka Aleš 11.1.2005 10:27
Re: Alergie na bílkovinu kravského mléka Radek 8.5.2009 22:48

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.