A. | •
|
(1.6.2014 7:33:05) bacha na jednu věc, pes se chová tak, jak by se choval ke svému mláděti, jenže lidská kůže má jiné vlastnosti než zvířecí srst
|
Klarisanek |
|
(1.6.2014 8:17:47) Ja kdyz si vybavim jak slinta a smrdi souseduv boxer, tak se mi z toho videa jezi "moje srst".
|
nordica |
|
(1.6.2014 10:12:53) Ty musíš svůj odpor ke psům vyjadřovat vždy a za každou cenu. Nikdo Tě přece nenutí se na to video vůbec dívat, když psy nesnášíš. Překlikni si na něco - pro Tebe- příjemnějšího a neprud´tady.
|
Klarisanek |
|
(3.6.2014 14:20:49) Proti psum nic nemam, ale co se tyce lidi, tak jsou mi daleko vic sympatictejsi ti, co porizuji psa jako spolecnika pro sve deti a ne ty, co si porizuji mimino, aby meli hracku pro sveho psa.
|
|
|
Kočanská |
|
(1.6.2014 15:41:07) No, moje teta měla kdysi boxery a neznám přátelštějšího psa než je tento. Pravda slintají, ale ne to mnohonásobně převáženo, jací jsou to super psi. Nechat si svého psa hrát s malým dítětem navíc pod dohledem a navíc taková rasa jako je boxer mi vůbec nepřipadá špatné. Děti zvířata milují a tohle je super
|
|
|
|