| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Osvojení dítěte manželem jednoho z rodičů

 Celkem 3 názorů.
 milan 
  • 

Re: osvojení dítěte manželem jednoho z rodičů (občana SR) 

(29.10.2008 14:56:12)
Jsem povinen platit na dítě u kterého jsem v rodném listě nebyl veden jako otec?Po půl roce od narození se tehdejší přítelkyně vdala a její manžel si dítě osvojil.Chtěl bych znát své povinnosti a práva k dítěti.Dnes ma dítě tři roky a stále na ni platím.
 jita 
  • 

Re: Re: osvojení dítěte manželem jednoho z rodičů (občana SR) 

(24.11.2008 10:02:28)
A Vás nezajímá co z Vašeho dítěte vyroste? Máte k němu vůbec nějaký vztah, kdomě toho, že na něj "musíte" platit? Stýkáte se s ním? Výchova dítěte je běh na dlouhou trať a podílet se musí oba rodiče. Váš příspěvek má v sobě tolik zloby, že se divím, že vůbec nějaké děti máte. Asi nejste schopen dávat lásku a vše měříte na peníze.
 Klára 


Osvojení dítěte manželem jednoho z rodičů 

(23.5.2013 11:11:06)
Dobrý den prosím o radu mám syna skoro šest let a s jeho biologickým otcem jsme spolu byly po narození syna asi rok a poté se rozešly,našla jsem si přítele kterého jsem si vzala státní příslušnost ukrajinská ale trvalým pobytem v čr teď jsme 2 a půl roku manželé a manžel by si chtěl syna osvojit jenže biologický otec nesouhlasí ani s osvojením ani se změnou příjmení nevím kde žije ani kde pracuje ani telefon nic nemám se sním jak spojit.Se synem se nestýká a u soudu mu nebylo stanovené ani výživné jelikož se ani nedostavil k soudu tak soudkyně řekla že nemá zájem o dítě a mám to i v rozsudku a chci se zeptat jestly půjde a co všechno k tomu potřebuji aby si manžel mohl syna osvojit když bio.otec nesouhlasí předem děkuji za odpověď Klára

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.