| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Malé ohlédnutí za létem

 Celkem 4 názorů.
 Simča, dcery *1988 a 1997 


Na letišti ? 

(30.10.2002 15:30:26)
Připadám si jako na letišti: knedlík v krku a slzičky se jen, jen vykutálet......
:-)))
Simča
 Vera S. Clarisska, USA 
  • 

Zastavit cas 

(31.10.2002 18:18:09)
Mila Katko,
ja si vzdycky preju v takove chvili zastavit cas, alespon na chvilicku. Vlastne si to vsichni prejeme a zastavujeme ho tim, ze se snazime zachytit ho: fotoaparatem, kamerou. Ale ono to nejde. Ani nejlepsi umelec tam nedostane "vsechno". Vsechno tam zase bude jen ve chvili, az se nad temi fotkami zase vsichni sejdete...anebo i bez nich a reknete si :"Pamatujes?" Anebo jeste lepe zase hodite aminek do vody. Vera S.
 gabina 


Cítím to stejně 

(1.11.2002 10:49:42)
Milá Katko,

je až neuvěřitelné, jak se dokážeš vždy trefit do věcí, které právě prožíváme. Ať už to bylo tehdy s článkem o třicítce nebo dnes - s nepříjemným pocitem z letišť, které znamenají loučení a pocit, který se snad ani nedá popsat.

My jsme se tento týden vrátili z naší "dovolené" v Čechách. Byli jsme se pochlubit našim sedmiměsíčním Daníkem a podívat se na čtyřměsíčního Martínka mé sestry. Užili jsme si příbuzných i přátel, výletů a uspořádali malému křtiny, na kterých se sešla celá naše rodina. Potom ale zase přišlo rozloučení a přestože se člověk zpět do Austrálie těší, nikomu nepřeji ten pocit, kdy se loučíte s rodinou a víte, že se s nimi uvidíte nejdříve za rok.

Musím Ti Katko znovu poděkovat za popsání pocitů, které pociťuji úplně stejně. A protože u nás jsou návštěvy z Čech skutečně vyjímečné - dálka, finance a práce rodičů tomu brání (návštěva mojí mamky při narození Danielka byla nepopsatelně krásná a strašně si jí vážíme) - moc dobře chápeme, jak si člověk cení kouzla okamžiku, byť by byl pro druhé naprosto obyčejný.

Přeji celé Tvé rodině krásné prožití Vánoc a spoustu dalších podobných "kýčovitých" zážitků. Protože z těch se skládá šťastný život.

Ahoj

Gábina
Melbourne
 Marika, dva kluci 4 a 7 
  • 

poděkování 

(4.11.2002 18:51:01)
Milá Katko,
nikdy jsem nikam nepsala, ale už dlouho se k tomu odhodlávám.
Chci Ti totiž moc poděkovat za moc hezké příspěvky, které posíláš na stránky Rodina. Vždy, když mám nějakou krizi tak se připojím a hned hledám Tvé jméno pod články. Je mě po jejich přečtení lépe a radostněji. Tvůj optimistický náhled na svět a to jak zvládáš tři děti, psaní a ještě spoustu dalších věcí zaslouží obdiv. Já mám dva kluky a občas, když se hádají jsem v koncích. Z Tvých článků mám pocit, že jde výchova dětí zvládnout s klidem a to mě posiluje.
Zkrátka máš moje díky. Už se těším na další příspěvky.
Měj se moc krásně.
Marika

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.