| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Alergie na bílkovinu kravského mléka

 Celkem 4 názorů.
 Silvie Hrdličková 
  • 

Re: alergie na bílkvinu kravského mléka 

(16.5.2004 22:09:48)
Vážená paní doktorko, děkuji za odpověď a posílám alespoň ty výsledky, které mám k dispozici:
- anti KM IgA: 0,821
- anti KM IgG: 1,975
- anti B-lactogl. IgA: 4,206
- anti B-lactogl. IgG: 5,106.
Děkuji Silvie
 patricie 
  • 

Re: Re: alergie na bílkvinu kravského mléka 

(5.3.2010 11:41:13)
dobry den, prosila bych o radu, mam skoro 8.mesicniho syna, se kterym jsme pro neprospivani byli hospitalizovani v nemocnici. tam mu brali krev a prokazala se alergie na bilkovinu kr.mleka.
hodnoty IgA-1,510 a IgG 4,080
byla by jste pani doktorko tak laskava a napsala mi, jestli jsou ty hodnoty hranicni anebo prilis vysoke? a jestli je nejaka sance, ze by se z toho syn dostal? stale jeste kojim, i kdyz mi v nemocnici doporucili UM.
dekuji vam mnohokrat za odpoved.
 Aleš 
  • 

Re: alergie na bílkvinu kravského mléka 

(11.1.2005 10:27:29)
Musím posunout názor na to ,že bílkovina z kravského mléka je pro nás dobrá. Výzkum potvrdil, že jsme jediní živočichové, kteří konzumují mléko jiného živočišného druhu. Moc pěkně o tom píše MUDr.Bezděková článek si můžete přečíst na alda.budzdravy.cz - odborné články. I mýtus , že kdo nepije mléko má nedostaek vápníku a podobné obchodní nesmysly které zatěžují náš organismus a navíc. plní ordinace a pharmacie jen kvete.Možná se vám to zdá velmi tvrdé, ale oficialní medicína musí přiznat, že je v háji se svými odbornými teoriemi. Mám svoji zkušenost z atopickým ekzémem který jsem měl od 5ti let a už ho nemám, pravda trápil jsem se do 44 ,ale až jsem se rozhodl hledat jinde než u kožního a alergika tak se výsledky dostavily. Jsem tomu rád a děkuji za tu příležitost. Aleš
 Radek 
  • 

Re: Alergie na bílkovinu kravského mléka 

(8.5.2009 22:48:49)
Dobrý den,

omluvám se ,ale me odborné fráze k popisu problému,ktery se stal mému malému synkovi ,který je deset měsícu starý.S manželkou jsme mu nechali udělat testy na alergii kompletni.Potvrdilo se nám,že je alergický na kravské mléko + x další typy mlék.Z testu vyplynulo,alespoň dle informace od paní doktorky z alergologie ,že můj syn trpí nějakou chronicídou,bohužel paní doktorka něměla čas na vysvětlení,ale pouze malýmu podotýkám bylo deset měsíců předepsala lék zvany singulair.
v přiloženém letáčku jsem se dočetl ,že lék smí užívat děti od tří let.Tak jsme nelenili a zavolali paní doktorce,která mně pověděla,že je to v pořádku,že jej synek smí brát.Tak jsme prášek rodrobili a malému jsme jej podali ráno kolem 9hodiny.Poté malý dostal svačinu kousek chleba (bezlepkový) s carbonem a light florou.Kolem 12 hodiny dostal oběd krůta,brambory,cuketa a mrkev.Dále opět svačinu
pudink rýžového mléka a piškot a zavařovaných švestek.Mimo jiné synek zbaštil jěště pár kukuřičných křupek.Před jídlem dostáva Fenistil. Tak kolem 16 hodiny mému synovi z ničeho nic zmodrali rty,přestal dýchat a byl v šoku.Několikrát jsme sním zatřásli a on se probral od té doby je v pořádku.Musím jen dodat ,že malý byl po celý den stále nervozní.
ja bych se chtěl zeptat zda-li je možné,že působení léku po takové to době mohla způsobit tento šok?Pokud né,tak prosím o vysvěltení,co se to vlastně mému synkovi přihodilo,a jak se tomu vyvarovat popř. ubránit.Děkuji .S pozdravem Radek

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.