VčelkaMája |
|
(16.11.2016 21:51:26) Co je v tom kufříku??? Fotky z porodnice? moc nechápu, co konkrétního děti dostanou?
|
Dadyna s mláďaty |
|
(17.11.2016 7:19:44) Takové ty věci nejspíš, co si schováváme snad všechny - páska se jménem z ručičky, jmenovka z postýlky.. .jen tam nebudou ty informace o matce, jen o dítku. Pravděpodobně asi i nějaké fotky, ty sice nevím, jak mají technicky podchycené, aby bylo čím a jak fotit, ale tohle mi přijde nejlepší - mít fotky z prvních dnů...i když bez toho povídání a vzpomínání s rodičem to taky nebude úplně ono, ale určitě mnohem lepší než nic. Mám celkem blízkého člověka, který se o tom, že je adoptovaný dověděl až v patnácti a dlouho to nemohl zpracovat, dokonce to narušilo do té doby hezké vztahy v rodině :-( a ta absence prvních vzpomínek je u něj dost velká. Rodiče to podali tak, že se jim fotky do jeho cca 4 měsíců, kdy adopce vlastně proběhla, ztratili, mají jen asi dvě takové momentky... Je to moc hezký nápad, podpořila bych to.
|
luthienka |
|
(17.11.2016 7:59:29) Tak to mám asi děti adoptovany. Žádný proužek z ručičky, cedule z postýlky... a fotky z porodnice taky nemám. Ale zase jsem jim vyprávěla. Ale jinak se mi projekt kufříku líbí.
|
Dadyna s mláďaty |
|
(17.11.2016 9:14:37) věřím, že nemáš
|
|
|
Lída+4 |
|
(19.11.2016 21:43:11) Nic takovýho si neschovávám, přijde mi to uhozený.
|
|
|
|