| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

HŘIŠTĚ U VODÁRNY

 Celkem 12 názorů.
 Radka 
  • 

HŘIŠTĚ U VODÁRNY 

(26.3.2010 20:22:58)
Napadlo mne uspořádat tady malou anketu. Jestli znáte hřiště U Vodárny, a máte nějaký názor na jeho rekostrukci, tak sem s ním.

Začnu:
I když hřiště na první pohled vypadá krásně, jsem z něho nešťastná a stýská se mi po trávě, stromech, písku, domečku, ...... i klidu.
 turbinka + 3 


Re: HŘIŠTĚ U VODÁRNY 

(27.3.2010 19:30:48)
Ahoj, jsem ráda, že to takhle nevidím sama, vlastně jsi to řekla naprosto přesně za mně.

Dřív tam byl kousek přírody a pohody, klidu, teď jsme tam byli 2x a je to pro mě vysoce adrenalinový sport. Mám pocit, že si tam ty děti už vůbec nemůžou odpočinout, jen se tam možná pou´tově vyjuchat. Uprostřed trůní obrovský hrad, který je určitě pro děti zajímavý, ale okolo jen umělý povrch a nikde žádné jiné zákoutí. Pískoviště je zoufale malé, domečky pryč, prostor pro menší děti jako byla třeba oddělená klouzačka je fuč.Kdyby tam chodilo pár dětí, tak se to asi dá, ale v tomhle obležení mi to připadá spíš o život. Trampolína je krásná, ale já mám děti ještě poměrně malé, chtějí tam a já (nejsem normálně katastrofista) vidím jen změť nohou a různě padajících postav dětí výšší váhové kategorie. Vyloženě nešikovné mi připadá, že je tam málo herních prvků, klouzačka, houpačka a točny nebo cokoli jiného v celém tom prostoru, všechno se to hrozně motá dohromady. A lanovka je vyloženě v dráze pobíhajících dětí. Chápu, že je potřeba taky hříště pro starší děti, ale já myslela, že dopol. bude klidněji, to tam ale byla školka a dvě třídy školy na tělocvik!! to mě teda štve.
Hlavně škoda toho prázdného vypovrchovaného prostoru.Myslím, že kdo to navrhoval vůbec neuvažoval o vytíženosti toho konkrétního hřiště a fakt se mi to nelíbí. Dokonce mám chuť to něják veřejně řešit, jen nevím jak, normálně to nedělám, ale podle mě škoda peněz. ˇUpravy by to mohly vylepšit.
 Noface 


Re: HŘIŠTĚ U VODÁRNY 

(27.3.2010 21:23:23)
Spokojená nejsem vůbec, je to tam šílený. Takový to bývalo pěkný hřiště, stromy, stín a obrovský pískoviště, vedle se dalo jezdit na kole a odrážedle. Já si dopisuju s městským úřadem už od tý doby, co tam vykáceli ty stromy při rekonstrukci. No je mi to prd platný, stromy to tam stejně nevrátí, prej byly v špatném stavu. Jasně, že tomu nevěřim. Ani starší dcera není z tý přecpaný trampolíny nijak odvázaná, naštěstí máme vlastní venkovní prostor a nebo chodíme do Slovenský a k Bille. U Vodárny, ač to máme kousíček, mě to pěkně štve. ~o~~o~~o~ .
 Lenka a dva kluci 


Re: HŘIŠTĚ U VODÁRNY 

(27.3.2010 22:11:34)
jj byla jsem tam s detma a měla jsem vlasy hruzou nahoře . Je to hektické všude spousty detí ale ne že by mi vadili jen už tam není klid co byval proste:-)
 Lenka a dva kluci 


Re: HŘIŠTĚ U VODÁRNY 

(27.3.2010 22:13:01)
než se o ně bát míz stale v pozoru a oči na štopkách chodíme jinam
 Raaba 


Re: HŘIŠTĚ U VODÁRNY 

(28.3.2010 23:22:11)
Také mám chuť to veřejně řešit.
 Michal 
  • 

Re: HŘIŠTĚ U VODÁRNY 

(28.4.2010 20:54:02)
Nechápu Vaše názory na nové hřiště U Vodárny. Byl jsem se tam osobně podívat i před rekonstrukcí a musí uznat klobouk dolu před realizátory celého hřiště. Oproti původnímu hřišti , kde bylo jedno velké pískoviště bez krytu a tedy nebzpečné -- v písku se kolikrát povalovaly injekční stříkačky apod..!! a pár nebezpečnými prvky bez dopadových ploch a jednoho neužívaného asfaltového prostoru se hřiště změnilo k nepoznání, kde si každá dětská věková kategorie příjde na své!! Co bych za to dal, kdyby se v mých dětských letech taková hřiště budovala...
 Lenka a dva kluci 


Re: HŘIŠTĚ U VODÁRNY 

(28.4.2010 22:02:57)
Michale muže vyhovovat proč ne jen jsem napsala svuj osobní názor při osobní navsteve hřiště pokud Ti vyhovuje super já odešla jinam a taky pohoda:-) přece nemusíme chodit všichni na jedno ne~t~
 Lenka a dva kluci 


Re: HŘIŠTĚ U VODÁRNY 

(28.4.2010 22:07:24)
a nepsala jsem že ošklive jen nevyhovující pro mne a mé děti . Jinak WC povrch čistota jsou super , ale co nadělám když praktičnost kterou já osobně požaduju tam neni , ale jo je to muj problém uznávam ostatním názor neberu. Jen připomínám , že mi vadilo umístění lanovky přes hrací plochu takže me menší dítě nechtíc se za půl hodiny 4x srazilo s lanovkou a že hrad je společný všem dětem tedy i -náctiletým i tem 2letym a odpoledne tu byl děs, písek tam jsme se nevešli:-) a houpačky obsadili náctilety a bylo po....:-)))vím, jsou to taky děcka musí si hrat jen jsem chtěla napsat znovu proč to pro mě není to prave ořechové.
 lela, rosa, niki 


Re: Dopoledni hlidani Praha 2 

(2.5.2010 15:12:56)
Dobry den,

hledam divku ci pani na hlidani meho skoro dvouleteho celkem bezproblemoveho chlapecka. Jedna se mi o dve dopoledne v tydnu, utery a ctvrtek od 9.15-11.15. V pripade hezkeho pocasi nejlepe hlidani venku na hristi, jinak u nas doma. Dalsi hlidani dle dohody. Platim 120 korun na hodinu. Nase dosavadni chuva bohuzel uz z casovych duvodu nemuze..Dekuji
 Raaba 


Re: HŘIŠTĚ U VODÁRNY 

(17.5.2010 19:10:10)
Negativní názory na toto hřiště najdete, nebo můžete doplnit i na adrese: http://nevyhovujici-hriste.sweb.cz/
 Raaba 


Re: HŘIŠTĚ U VODÁRNY 

(17.5.2010 19:19:45)
Nevím, stříkačky jsem tam nikdy neviděla. Děti si tam rády dlouho hrály na písku, já byla ráda, že tam je stín. Teď se všechny děti na to pískovištátko nevejdou, a hrozně tam praží slunce (byly jsme tam v tom jedinném teplém dni). Děti si ty atrakce rychle projdou a neví co dál. Nové hřiště je na pohled hezké, ale do té doby, než jedno dítě zústane uvězněné ve věži a bojí se dolů, a druhé zatím odchází druhým vchodem, na který neni vidět. .....např. :-) Ale jsem ráda, že jsou i spokojení lidé, jinak by to byly opravu vyhozené peníze.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.