| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Baby born - jak se zprovozní její funkce?

 Celkem 11 názorů.
 Smoojna 


Téma: Baby born - jak se zprovozní její funkce? 

(31.10.2009 14:57:56)
Dostali jsme k narozkám panenku baby born- kouzelná očička( nebo tak nějak), ale nemůžeme přijít na to, jak se zapínají ty funkce-kakání, plakání a tak, protože jsme k tomu nedostali návod.
Poradte prosím!
Moc díky
 zerat 


Re: pomoc-baby born jak se zprovozní její funkce? 

(31.10.2009 15:19:13)
TAhle panenka není na baterky, takže je nezapnete nijak ~:-D Přesně tuhle jsme koupili starší holce před 4 lety k Vánocům a teď ji budu kupovat pro mladší (20. měsíců).
Kakání jsme teda nikdy neukazovali a nepoužíváme, protože to se musí panence kupovat speciální kašička a pak se musí panenka vymývat -to mi přijde, že fakt dítě nepotřebuje. Prostě dcera jen panenku krmí po lžičkách čistou vodou a stačí to bohatě.
Čůrání není podle mě třeba aktivovat vůbec pokud se má vyčůrat do pleny-jak se položí tak čůrá - kupujeme nejmenší nejlevnější jednorázovky na trhu pro úplná miminečka(už dva roky tu máme jeden balík)- vycházejí levněji než originál Baby born. Pokud chcete, aby se vyčůrala do nočníčku, tak je potřeba panenku v sedě do toho nočníčku zatlačit.
Plakání se aktivuje mačkáním jedné z pažiček - spustí se jí slzičky a mačkáním druhé pažičky panenka jakoby píská. Přiznávám, že to pískání nepoužívá dcera vůbec a slzičky jen vyjímečně - prostě má pananku pro rozvíjení představivosti ~;)
Jinak očička zavře když jí dáte do pusinky růžový magnetický dudlíček a bílý je normální.
Pokud se bude dcera s panenkou koupat, tak je třeba jí na zádech otevřít ventil, aby vyschla - ten my vůbec nezavíráme- prostě je pořád, stabilně otevřený.
Návod k používání panenky byl ale u panenky.
 zerat 


Re: pomoc-baby born jak se zprovozní její funkce? 

(31.10.2009 15:22:56)
pardon - rodina tu telefonuje s tetou a ruší mě ~f~ Samozřejmě aby panenka plakala (ronila slzičky), tak je nejdřív potřeba přiloženou lahvičkou panenku nalít vodou a nechat vyčůrat- myslím psali,že někdy je potřeba panence dát napít a dát ji vyčůrat 2x za sebou a pak tou pažičku mačkat a mačkat až začne ronit slzy.
 Nítěnka 


Re: pomoc-baby born jak se zprovozní její funkce? 

(31.10.2009 18:33:41)
My máme kluka a ten má magnetický dudlíček modrý a normální bílý.
Taky používáme plenky newborn normální, protože ty vyjdou na 3kč a originální asi na 10kč. Kašičku jsme "zatloukli".
Používá ho stejně jako jiné panenky, ani ho moc nekrmí. Chtěla nejakou panenku "bez stroječku", tak jsme jí i některé funkce řekli až tak po půl roce.
 Markéta+Kiki04/04 a Niki07/08 


Re: pomoc-baby born jak se zprovozní její funkce? 

(31.10.2009 20:49:37)
Mám dotaz taky k této panence. Dcera ji vyhrála ve fotosoutěži, dorazila nám nová, originál zabalená i s návodem. Ale v tomto návodu se nic o vydávání zvuků nepíše. Všude jsem ale četla, že mačkáním pravé ruky miminko pláče (to nám funguje)a mačkáním levého ramene by mělo vydávat zvuky - a nic. Kde se to tedy má mačkat?? díky!
 zerat 


Re: pomoc-baby born jak se zprovozní její funkce? 

(31.10.2009 21:43:01)
Tak o ramínku slyším prvně ~d~ Ta naše panenka měla v návodu psaný opravdu jen -slzy(jedna paže), pískání (druhá paže), zavírání očí, pití, čůrání, kakání.
 Markéta+Kiki04/04 a Niki07/08 


Re: pomoc-baby born jak se zprovozní její funkce? 

(31.10.2009 22:27:25)
já ať tu druhou ruku mačkám jak mačkám - nic ~d~ U ramene nic, nad loktem nic, nad zápěstím nic... a přitom by to měl být ten nový typ panenky a ten by to měl mít určitě ~d~
 zerat 


Re: pomoc-baby born jak se zprovozní její funkce? 

(1.11.2009 9:10:51)
a co by ty zvuky měly znamenat? Koukala jsem na netu na různé prodejny, popisy a o dalším umu oproti tomu, co jsem sem psala tam nepsali ~d~ Jen co jsem našla jiného než bylo lety je kouzelný nočníček -dcera měla ještě úplně obyč. a ten nejspíš budeme chtít i pro druhou dceru ~d~
 zerat 


Re: pomoc-baby born jak se zprovozní její funkce? 

(1.11.2009 9:11:25)
a nebo myslíš jakože neroní slzičky? Fakt nevím, co myslíš ~d~
 Smoojna 


Re: pomoc-baby born jak se zprovozní její funkce? 

(1.11.2009 11:40:25)
Moc vám všem děkuji za ochotu mi odpovědět. Kdybych bývala byla věděla dřív, co je to zač, nikdy bych dcerce takovou drahou panenku nekoupila!
To už jsou pro ní lepší takové ty mluvící panenky, tahle skoro nic nedělá!
 zerat 


Re: pomoc-baby born jak se zprovozní její funkce? 

(1.11.2009 12:31:47)
Kamano, když ono strašně moc záleží, co od tý panenky čekáš. My jsme chtěli panenku, která nebude na baterky a bude se s ní moct dítě i vykoupat (s jinými na baterky to nejde) a taky, která bude skutečně vypadat jako miminko a zároveň nebude mít výraz v obličeji jako nafukovací panna ~f~ a to už nemluvím o tom, že nehodlám celé dny poslouchat řev mimina panenky, které si bude vynucovat jídlo a bude řvát a čekat až ho někdo uspí (nezřídka jsem od kamarádek slyšela, že panenku uspávaly ony, protože děti na to neměly nervy~a~). Za mého dětství jsme neměly mluvící, ani plakací, ani kakací, ani čůrací, a jak rády jsme si hrály a panenky v našich očích, měly hlad, plakaly, kakaly, čůraly... měli jsme zkrátka představivost a mojí holce teda vůbec ty zvukové efekty nechybí. Jak jsem psala, budeme kupovat ještě druhou panenku a taktéž babyborn ~z~

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.