| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Dobrá kuchařka s recepty pro roční dítě

 Celkem 9 názorů.
 gusti 


Téma: Dobrá kuchařka s recepty pro roční dítě 

(26.8.2009 22:56:25)
Ahoj,chtěla bych vás poprosit o radu nebo doporučení dobré kuchařky,kde budou dobré recepty na jídla pro ročního prcka... Chtěla bych začít víc vařit,jenže nemám inspiraci,nic mě nenapadá,tak se poohlížím po kuchařce,ale na internetu většinou u kuchařek není ani pořádný popis... A nerada bych koupila nějakou,ze které ze 100 receptů budou uvařitelné a zkonzumovatelné tři recepty.~;) Předem díky!
 Spirálka 


Re: Dobrá kuchařka s recepty pro roční dítě 

(26.8.2009 23:00:42)
Já si teda myslím, že ani nic takovýho neexistuje :-). To chceš ještě v roce věku vařit něco jinýho, než baštíte vy rodiče?~g~
 Jedůfka / 99,00 


Re: Dobrá kuchařka s recepty pro roční dítě 

(27.8.2009 9:20:15)
Přijde na to, co rodiče baštěj ~:-D.
 Balbína 


Re: Dobrá kuchařka s recepty pro roční dítě 

(27.8.2009 0:49:27)
ahoj, já vařím už to co nám. ale znám to, člověk hledá inpiraci, co pořád vařit. Něco mám od Strnadelové RADOST ZE ZDRAVÝCH DĚTÍ (nebo tak nějak se to jmenuje) a pak ještě knížku VAŘÍME DĚTEM od autorů PETER HORAN A PAVLA MOMČILOVÁ

 Jedůfka / 99,00 


Re: Dobrá kuchařka s recepty pro roční dítě 

(27.8.2009 9:18:32)
Přikláním se k VAŘÍME DĚTEM. Je určitě vhodná od nejmladšího věku dítěte a já podle ní vařím dodnes i pro dospěláky, vyhovuje mi, že jsou v ní opravdu "zdravé recepty" a rady, které mi v běžných kuchařkách chyběly.
 foxina 


Re: Dobrá kuchařka s recepty pro roční dítě 

(27.8.2009 8:35:32)
já si nějakou kuchařku koupila, ale přiznám se že jsem jí ani neotevřela. myslím si že na netu se dá receptů sehnat docela dost. před narozením syna jsem nebyla nic moc kuchařka, ale po roce na mateřské jsem se jaksi rozvařila a nápady postupně přicházeli sami. ~;)
 Lendulina 


Re: Dobrá kuchařka s recepty pro roční dítě 

(27.8.2009 8:57:52)
Ahoj resila jsem to same a pak jsem nasla spoustu receptu na MMB. POdivej se tam je jich tam opravdu fura.:-)
Kdyz jsem v obchode koukala na knizky, z receptu jsem teda nadsena nebyla a bylo to spis jak pises ze 100 receptu pouzijes 3.
 Tatramelka+3 


Re: Dobrá kuchařka s recepty pro roční dítě 

(27.8.2009 10:47:25)
Ahoj,

já jsem se hodně inspirovala v knize "Zázračné potraviny pre děti" Je tam velmi přehledná výživová tabulka a recepty si upravuji i dle svého a nebo ruzně kombinuji. Ke zaždé z 25 rozebraných potravin je tam fakt pěkný popis, co které masíčko obsahuje či zeleninka a ovoce. Knížku jsem fakt přečetla a z kuchyně jí vlastně ani už neodnáším. Jsou tam jak sladké, tak slané variace a potraviny, které jsem třeba znala, ale neměla odvahu vyzkoušet. Např. sladké brambory a je to fakt dobrý. Vařím pro celou rodinu jedno jídlo a chutná nám hodně právě i z této kuchařky.

Žijeme na Slovensku a tak nevím, jestli to má i českou obdobu, ale jinak to vydala Slovart. www.slovart.sk a autorka: Juliette Kellow
 jancakoh 


Re: Dobrá kuchařka s recepty pro roční dítě 

(28.8.2009 10:06:11)
Dobré recepty jsem našla na stránkách kojeneckavyziva.cz pod Výživou dětí. Jsou tam rozdělený podle stáří dítěte a jsou docela dobré. Tak můžu doporučit.~w~

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.