| Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011 | 
 |
(3.3.2009 12:31:16) Mňam, je to pro mě jedna z největších pochoutek, asi ty americké kořeny Dceři jsem zatím nedávala, manžel to nesnáší a syn si dá rád na rohlíku (ale pod tím máslo) nebo na palačince. Já to jím jen tak a fakt to miluju. Ovšem ty, co se prodávají v Česku (a že jich fakt není moc) mně nechutnají jako ty z USA a nejlepší, co jsem kdy jedla, bylo z Austrálie.
|
| adelaide k. | 
 |
(3.3.2009 12:40:29) Kristýno, pod to máslo??? Uáááááááááááá to by můj žlučník nepřežil 
Ale potvrzuju "recept" toust, burákové máslo, med to je mňááááááááááááááám
|
| & |
 |
(3.3.2009 12:49:37) MM si taky maze maslo pod burakovy maslo. On to maze opravdu slabe, aby nespotrboval tolik toho burakovyho. On si maze maslo i pod Nutellu. Pod syr by si maslo nikdy nenamazal.
|
|
 |
(3.3.2009 15:29:17) Adél, on si Marek maže máslo i pod paštiku.
|
|
|
| KimLoren | 
 |
(4.3.2009 11:53:50) Všem děkuji za rady a poctivě to vyzkouším. Manžel to vzal do práce na ochutnání a ošklíbal se celý kancl a nakonec tomu přišli na chuť. Kristýno mohla bys mi poradit kde koupím nějaký to podle tebe dobrý pravý arašídový máslo (krém). Jsem z Brna. Jsou tu zdravé výživy tak asi tam že ? To co mám doma je koupeno v Lídlu 454 g za 39,90. A obsahuje to pražené arašídy 95%, přírodní třtinový cukr, palmový olej, mořská sůl.
|
 |
(5.3.2009 12:50:18) KimLoren, já se přiznám, že v Brně nevím, už tam dlouho nebydlím, ale mamka mně občas kupuje burákové máslo v prodejně zdravé výživy, co je v Husovicích, ulici nevím, ale za rohem je hudební klub Musilka. Jede se tam 4-kou. Jednou jsem tam s ní byla. Tam je to máslo moc dobré, dokonce BIO, kolik stojí, nevím, ale určitě 250g do stovky. Jak už jsem řekla, mně to čas od času někdo odněkud doveze, ale ještě to bývá ve větších supermarketech v takovém tom koutku, jak je třeba jídlo z Indie, jídlo z Thajska a podobně. Nevím proč, ale zrovna u toho másla se mně zatím pokaždé vyplatilo dost si připlatit. Burákové máslo z Lidlu neznám.
|
| KimLoren | 
 |
(6.3.2009 13:49:57) Ahoj Kristýno, děkuji za odpověd. Stala se zvláštní věc. Napoprvé jsme nad tím krémem ohrnuli nos a jak jsme chodili ochutnávat tak jsme tomu přišli na chuť a dnes jsem šla koupit další. Bohužel už neměli (byla to nějaká limitovaná nabídka)Zřejmně na to bude závislost. Do města určitě zajdu a najdu náhrádní zdroj.
|
|
|
|
|