| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Arašídový krém

Celkem 16 názorů.
 KimLoren 

Arašídový krém 

(3.3.2009 10:53:25)
Ahoj.
Prosím poraďte mi jak se používá arašídový krém. Dostala jsem ho a nevím co s tím. Samotný jen tak nikomu nechutná, na rohlíku je to děs běs. Nechápu, že to američani tak milují. Nebo je to snad na vaření ?
Děkuji za rady
 KimLoren 

Re: Arašídový krém 

(3.3.2009 11:03:51)
Myslíte jako namazat jednu stranu arašídovým krémem a druhou stranu medem a v toustovači zapéct ? Asi jak jinak že. Ono to fakt něco chce protože je to takový nějaký divný, slaný, ta chuť se nedá jakoby chytit.
 Pole levandulové 

(3.3.2009 11:06:52)
My davame na rohlik a mazem marmeladou - nekomu to chutna, nekomu ne:-)Jinak se to da pouzit na peceni ruznych susenek, misto tuku a misto orisku, obojiho tak pul davky normal a pul davky arasidoveho masla. My si ho i doma delali sami, namleli arasidy a smichali s medem, lip se to roztira. Ale chapu, ze ne kazdemu to bude chutnat, nam zas nejedou jine veci, co ostatni miluji /treba dary more/.
 Carnae, Simon 04, Nela 06 

(3.3.2009 11:05:50)
urcite z toho muzes neco upect, staci trochu googlit, hledej arasidove maslo :)
 Lassie66 

(3.3.2009 11:16:32)
Můžeš ho smíchat s nějakou obyč. nutelou, nutela má pak lepší chuť.
 Draci mamka 4+1 

(3.3.2009 11:26:28)
výborný bude v sušenkách cookies, my jsme do nich teď blázni peču každý týden jiné, receptů je děsně moc
 & 

(3.3.2009 11:28:00)
Burakovy maslo,

MM se synem ho jedi kazdy den snidaji na mazany na chlebe. Ja nee :-©.
Jediny co mi chutna, je burakova omacka, na grilovany maso nebo na hranolky. Zkus to maslo naredit trockou vody a ohrat to. Jenom kdyby to nebylo tak kaloricky..
 červík + V. 6/03 + L. 5/08 

(3.3.2009 11:30:51)
je dobrý do dýňové polévky~w~~b~
 Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011 

(3.3.2009 12:31:16)
Mňam, je to pro mě jedna z největších pochoutek, asi ty americké kořeny~t~ Dceři jsem zatím nedávala, manžel to nesnáší a syn si dá rád na rohlíku (ale pod tím máslo) nebo na palačince. Já to jím jen tak a fakt to miluju. Ovšem ty, co se prodávají v Česku (a že jich fakt není moc) mně nechutnají jako ty z USA a nejlepší, co jsem kdy jedla, bylo z Austrálie.
 adelaide k. 

(3.3.2009 12:40:29)
Kristýno, pod to máslo??? Uáááááááááááá to by můj žlučník nepřežil ~t~

Ale potvrzuju "recept" toust, burákové máslo, med to je mňááááááááááááááám ~w~
 & 

(3.3.2009 12:49:37)
MM si taky maze maslo pod burakovy maslo. On to maze opravdu slabe, aby nespotrboval tolik toho burakovyho. On si maze maslo i pod Nutellu. Pod syr by si maslo nikdy nenamazal.

(3.3.2009 15:29:17)
Adél, on si Marek maže máslo i pod paštiku.
 KimLoren 

(4.3.2009 11:53:50)
Všem děkuji za rady a poctivě to vyzkouším. Manžel to vzal do práce na ochutnání a ošklíbal se celý kancl a nakonec tomu přišli na chuť.
Kristýno mohla bys mi poradit kde koupím nějaký to podle tebe dobrý pravý arašídový máslo (krém). Jsem z Brna. Jsou tu zdravé výživy tak asi tam že ?
To co mám doma je koupeno v Lídlu 454 g za 39,90. A obsahuje to pražené arašídy 95%, přírodní třtinový cukr, palmový olej, mořská sůl.

(5.3.2009 12:50:18)
KimLoren, já se přiznám, že v Brně nevím, už tam dlouho nebydlím, ale mamka mně občas kupuje burákové máslo v prodejně zdravé výživy, co je v Husovicích, ulici nevím, ale za rohem je hudební klub Musilka. Jede se tam 4-kou. Jednou jsem tam s ní byla. Tam je to máslo moc dobré, dokonce BIO, kolik stojí, nevím, ale určitě 250g do stovky.
Jak už jsem řekla, mně to čas od času někdo odněkud doveze, ale ještě to bývá ve větších supermarketech v takovém tom koutku, jak je třeba jídlo z Indie, jídlo z Thajska a podobně.
Nevím proč, ale zrovna u toho másla se mně zatím pokaždé vyplatilo dost si připlatit.
Burákové máslo z Lidlu neznám.
 KimLoren 

(6.3.2009 13:49:57)
Ahoj Kristýno, děkuji za odpověd. Stala se zvláštní věc. Napoprvé jsme nad tím krémem ohrnuli nos a jak jsme chodili ochutnávat tak jsme tomu přišli na chuť a dnes jsem šla koupit další. Bohužel už neměli (byla to nějaká limitovaná nabídka)Zřejmně na to bude závislost. Do města určitě zajdu a najdu náhrádní zdroj.
 Dagmar Bartůšková 

(3.3.2009 13:33:00)
Já arašídový máslo používám do omáček, spíš teda směr thajská kuchyně :-)

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.