| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 1172  [Dalších 1152 >>]
správce-Dubnátka 08 34133
29.5.2009 16:52:48
Ahojky, tak Honzík do školy jde, testy školní zralosti zvládl velmi dobře. Má jen tvrdou ruku, teď už pomaličku končíme grafomotorický kurz, moc mu to pomáhá a ruku už má hezky uvolněnou. Do školy se těší ve školce už se celkem nudil i když tam mají program pro předškoláky poměrně náročný. Už hezky plynule čte má přečtených i pár dětských knížek. Jen teda není trpělivý a když mu něco nejde to je teda mazec ~o~
zuzica 19235
23.4.2009 20:52:22
KACKADAN neboj za rok toho vela dobehne a aj pisanie sa polepsi.Verim ze o rok uz bude cely happy ze moze byt skolak a hlavne ak sa sam tesi ze teraz este moze zostat skolkarom.Nic nestrati.Verim mu a verim ze to rozhodnutie boli spravne.
Nasa sisa ta uz skor vypisuje listocky chalanom ale najnovsie bratom svojich spoluziakov v skolke a dokonca pise listocky pre frajerov svojim skolkarskym kamoskam lebo oni pisat nevedia ~;)uz je to pravidlom skoro ze stale niekomu inemu...asi je to detska puberta ~;) sama si o nej citala v akomsi casopise:-) no neviem co z nej bude...sice s nej mali ucitelky na zapise radost ale pravdepodobne bude nosit poznamky za vyrusovanie ci blbe spravanie ~j~ je velice ziva akcna a za kazdu blbost a domyslava.mysli~:-D ze tam bude nuda ked uz citat a pisat vie
Kačkadan 12462
7.4.2009 10:34:50
Ahojte, tak máme odklad. V PPP nám jednoznačně řekli, že je u Matýska patrný disharmonický vývoj grafomotoriky a že opravdu ještě není zralý školní docházky. Inteligence a intelektu se to netýká, to je prý výrazně dobré. Jen potřebuje aby mu dozrála ruka. Dostali jsme násadku na tužku a jednotahová cvičení na uvolnění ruky. na kontrolní vyšetření za půl roku.
Mates je štěstím bez ebe, že do školy nemusí a my si ušetříme zbytečné trápení se psaním~o~, které mu ani jít nemůže.
Takže se tímto omlouvám učitelkám na zápisu, protože ho výborně odhadly ~R^:-) a já jsem ješitná kozena, co si myslí, že mému děťátku všichni ukřivďují~:-D~:-D~:-D
Jinak je Matyáš neopětovaně zamilovaný do kamarádky z angličtiny, utrácí své úspory za kytky, volá její mamince a domlouvá si rande, ale Darja nic.
Tak už přemýšlím, jestli mu neporadit, že to nemá cenu.
Napište taky něco, jak se vede.
Mějte se, Kača
zuzica 19235
4.3.2009 18:27:41
tu uz nikto nechodi??? ~n~~n~
kytka123 44387
7.2.2009 4:40:19
Ahoj, zápis dopadl dobře,Davídek překvapil.
Davídek chodí na Školičku, děti se jednou týdně sejdou ve třídě, mají takovou předpřípravu do školy. Učitelka mi doporučila návštěvu ppp, protože měl problém přiřadit pojem jaro k dané situaci. jestli to není předznak nějaké dis. Já teda vím, že problém je v tom, že už se mu nevěnujeme 100%jako staršímu bráškovi a proto nemá takový rozhled. Ve školce mi řekli, že se snaží opisovat, a že to má vžité, že od mala pozoruje co dělá bráška. Zavolám do PPP a uvidím, co nám řeknou.
zuzica 19235
5.2.2009 21:12:24
my uz mame zapis tiez za sebou.u nas to bola pohoda zakazala som jej sa priznat ze vie pisat a citat.bezne otazky jak sa vola datum narodenia adresu a mena a zamestnanie rodicov vedela.potom na skladacke ukazovala geometricke tvary a ich farby pocitala tie tvary bolo ich tam zo 5 vyfarbovala obrazok sasa potom nejaku pesnicku spievala a na nastenke ukazovala pismenka a cisla co pozna/ tam sa teda na mna otocila a spytala sa ci pismenka a cisla moze precitat ze ved to nie su slova ani vety ~f~/potom uz len nejake talafatky vybrala si darcek co im starsi skolaci pripravili dostal aj omalovanku a lizatko.My sme sedeli vedla nej v druhej lavici a vyplnovali zatial formalitky z inou ucitelkou ale jednym okom a uchom som sledovala ~;)Takze u nas pohoda je zapisana a vyjadrenie o prijati dostaneme niekedy v maji ~;)
Můra+6 70252
28.1.2009 21:08:04
Kači,to je nějaký prapodivný postup.A máš nějaké reference o té škole?Podle toho co píšeš,je synek moc šikovný!To jsem zvědavá,co ti řeknou v poradně.Já mám opačnou zkušenost.Před lety dcedce řekli ,že je v poho,ale já věděla,že odklad ji jen prospěje.Teď jsme byli u zápisu v pořadí po 5.Honzík spletl levou a pravou a p.uč.mávly rukou.Dej vědět,jak jste dopadli.Myslím si,že jestli je dítě zralé na 1.třídu ví nejlépe rodiče.~;)
Kačkadan 12462
18.1.2009 9:11:14
Ahoj,
byla jsem na zápisu ve škole s Matyášem, všecko v pohodě vše zvládl, čísla, tvary povídat pohádku, zazpíval naši hymnu, přidal i kousek slovenské, ale jak vzal o ruky tužku a začal malovat postavu, začali se kolem srocovat učitelky a výchovná poradkyně, strčili mi do ruky papír o žádostí o odklad, že by školu určitě nezvládl. Že by se moc trápil, máme oběhat poradnu a a nějaké odborné vyšetření. Do žádosti o odklad jsem napsala, že mi to doporučily učitelky přímo po zápisu. Má špatnou jemnou motoriku.Prý by se to nenaučil ani do září, za rok to prý bude lepší, když s ním budeme trénovat.
Tak jsem z toho zase trochu vedle, pořád mám pocit, že nad ním zlomily hrozně rychle hůl.
Do poradny samozřejmě půjdu. K
kytka123 44387
16.1.2009 12:26:42
Tak to jsem se zasmála(skákal pes)~t~~t~~t~.
Včera sme byly na prohlídce školy. Tak nás pustili do výuky, ale David řekl, že pospíchá do školky na svačinku a že do třídy si sednout nepůjde. Na zápis půjdem kolem třetí hodiny.ahoj
Kačkadan 12462
15.1.2009 12:59:12
Ahoj holky,
my jdem na zápis zítra, v pátek, na den otevřených dveří ani nejdem, protoža do školy chodíme na flétnu a tak to tam známe a sezení s učitelkami udělali ve školce.
Taky jsem zvědavá, jaké to bude, Maty si nachystal básničku a zazpívá prý českou hymnu, furt je to jepší než jeho oblíbená "skákal pes přes oves přes minový pole".
Pak dám vědět.
Kača
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 1172  [Dalších 1152 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.