Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Čumča. | 160024 |
10.6.2024 5:17:38
"Pán nemá jasno, kam vlastně patří, chce vychovávat děti společně s jejich matkou, ale tvořit pár s jinou partnerkou"
No, tak jo, Ropucho, je to teda lump, no. Nechce nikoho zásadně zklamat, záleží mu na tom, aby děti netrpěly, a má špatné svědomí, že pro děti nemůže udělat víc. Mizera jeden. |
Čumča. | 160024 |
10.6.2024 5:10:17
Ráchel, a jak se to dělá, aby se člověk v takové životní situaci nemotal jako nudle v bandě, máš nějakou radu?
Oba jsou teprve v rozvodovém řízení, nejsou ještě rozvedení. Jde tou rozjitřenou situací, ve které jsou dvě malé děti, projít bez ztráty kytičky? Nějaké frajery kolem sebe znám, kteří v tom, co chtějí, měli velice jasno - odsekli manželku od svého příjmu, rozhodli o částce, která jí nyní nově náleží, a odešli vstříc novým světlým zítřkům. Obvíkend si předávají děti a jsou kolem toho scény a ostrá sms komunikace. Problémy dětí jsou prý nyní výhradně v kompetenci matky, která je prý evidentně neschopná. Vše ještě víc akceleruje, když si matka dětí dovolí najít také partnera. Co je proti tomu zakladatelčina situace, když otec dětí navrhuje, aby se nová přítelkyně zúčastnila rodinné oslavy? Případně řekne, že ne, že být obvíkendovou tetou je její maximum, a hotovo. Nic víc, nic míň. |
Ráchel, 3 děti | 76748 |
9.6.2024 22:33:01
Ropucho, přesně, vůbec neví, co chce, lítá v tom jak nudle v bandě
|
Katka a 2 výrostci | 141251 |
8.6.2024 10:59:48
|
Katka a 2 výrostci | 141251 |
8.6.2024 10:53:13
A ten tvůj přítel už byl v rozvodovém řízení, když jste se seznámili ? Nebo se rozvádí, protože jste se seznámili ?
|
Ropucha + 2 | 120300 |
8.6.2024 10:36:37
"Já tomu chlapovi fandím, má to dobře srovnané"
Spíš působí, že nemá srovnané nic. A matka jeho dětí také ne. Kdo ví, co a jak mezi nimi bylo/ je. Pán nemá jasno, kam vlastně patří, chce vychovávat děti společně s jejich matkou, ale tvořit pár s jinou partnerkou. Hledá, jak to zkombinovat, zatímco matka jeho dětí ho pronásleduje... Nezáviděníhodná konstelace, na dálku neposouditelná, nevíme nic bližšího o tom manželském páru a jejich motivacích. |
Klaki | 82236 |
8.6.2024 9:38:27
Proč se přítel rozvádí?
Přijde mi jak kdyby si ho ex snažila přitáhnout pomocí dětí. Na druhoi stranu dobrý nápad ,abys tam chodila taky ,on asi ví,jak na svoji ex,jak se jí zbavit. Protože když tam bude sám,tak ona do něj pojede víc. |
Čumča. | 160024 |
7.6.2024 23:12:03
"...být s novými partnery (matka děti i přítelkyně) třeba na dětské oslavě mi přijde přes čáru pokud jsou v rozvodu. Já bych to nedala a myslím že by to bylo nepříjemné i bývalé ženě."
taky bych si sáhla do rezerv, to zase jo ale jednou jsem holt s dětným chlapem a jeho děti jsou malé "...děti samotné nejsou důvod proč by se nová měla bavit se starou. Kdyby tam děti nebyly přišlo by vám normální že vás chlap nutí trávit čas s ex?" ani pár vět? no, já prožila dětství mezi rodinnými příslušníky, kteří spolu nemluví a je to pro dítě fakt hnusný hele, a ty dvě ženy jsou z jedné vsi, tak se stejně potkávají |
77kraska | 132593 |
7.6.2024 20:16:59
no ja jsem tak pitoma, ze bych se s tou ex kamaradila, kdyby to aspon trochu slo, a byli bychom na deti tri rodice
a kdyby to neslo, tak bych se s chlapem rozesla, protoze o deti se bude starat dalsich 20 let, kdyz pujdou na vysokou a resit se bude porad neco, pozdeji hlavne penize, ktere on bude potrebovat pro deti, jak porostou jejich naroky....a nebude treba moct jezdit na dovolene do zahranici se zakladatelkou pisu to z pozice partnerky rozvedeneho chlapa s ditetem, diteti je ted 30+ a stejne jeste neni sobestacne, jeste porad se mu musi prispivat na jeho bydleni (Praha)....ale nastesti jsme bydleli v jinem meste nez matka ditete, ona byla stejne uz znova vdana a mela dalsi deti, takze o meho partnera ani nestala a dite bylo uz v puberte a celkem samostatne...a hlavne jsme pak jeste meli jedno dite spolu, takze to byla jina situace |
Janinka a dvě princezny | 132403 |
7.6.2024 20:09:44
Tak to já se zakladatelce nedivím. Myslím teda že ji z toho ex vysvobodí sama, protože se s ní bratrickovat chtít nebude. Varianty kdy spolu ex a next společně vycházejí přichází v případě štěstí a ještě většinou po nějaké době.
Pokud je to čerstvé tak je v tom hodně emocí. Nejde asi o to se někde vidět a dát si kávu, ale být s novými partnery (matka děti i přítelkyně) třeba na dětské oslavě mi přijde přes čáru pokud jsou v rozvodu. Já bych to nedala a myslím že by to bylo nepříjemné i bývalé ženě. Možná by mohla zakladatelka napsat jak to mezi nimi vypadá doteď, viděly jste se už vůbec? Mluvily spolu? To že se otec stará o děti je chvályhodné, ale děti samotné nejsou důvod proč by se nová měla bavit se starou. Kdyby tam děti nebyly přišlo by vám normální že vás chlap nutí trávit čas s ex? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.