| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Výuka angličtiny podle neurovědy

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1113 z 13 
Alenka v říši divů
1.8.2014 8:03:17
Zřejmě Vás článek dost rozčílil, když nepíšete ani správně česky.......
Nepíše se "MOCH", ale "MOHL" (dokonce se to tak ani správně neříká)
reallife
  • 
31.7.2014 12:13:31
"Sennzitivní období pro rozvoj jazyka je od narození do zhruba sedmi let. Během tohoto období mozek nasává řeč se všemi specifiky z okolí zcela přirozeně."

Taková kravina. Mozek je schopnej se učit v jakémkoliv věku, pokud má k tomu ideální podmínky a nikoliv systém našeho tupého zkostnatělého školství. Jak by se asi moch člověk pořádně naučit cizí jazyk tím, že se bude šprtat izolovaný slovíčka bez vazby na realitu a k tomu nějaké gramatické tabulky a z toho se snažit složit větu? Zkuste tak učit vaše narozený dítě a izolovat ho od běžné řeči jestli se takhle něco naučí. Jak by asi moch "nasávat" cizí řeč v prostředí, kde s tou řečí nepřichází přirozeně do kontaktu? Aspoň dneska v době internetu, kdy už se člověk může dostat i přirozené mluvené řeči téměř na jakékoliv téma se situace lepší, sice to není ideální ale rozhodně vám to pomůže víc než se perfekcionistiky učit nějakou gramatiku z knížek (vyzkoušeno). Tyhle řeči o tom, že "mozek je schopný se učit jen do určitého věku" aby tím ospravedlnili absolutní neschopnost našeho školství přejít na přirozené metody učení, mě opravdu vytáčí.
31.7.2014 9:22:20
když byla dcerka prtě, tak jsem pouštěla pohádky v angličtině a ve španělštině; o tomto jsem už slyšela a proto i pouštěla takové pohádky, není to žádná novinka :)
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1113 z 13 

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.