| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku V ČR není k dostání žádný účinný přípravek proti vši dětské - sdělení MZ

 Příspěvky 110 z 83 [Dalších 73 >>]
Aneta Zapletalová
  • 
12.12.2014 14:26:22
S tímto tvrzením tedy nesouhlasím… Jako je hodně produktů, ketré opravdu nezabíraj, nebo to je individuální. Káždopádně nám zabralo Liquido DUO Forte, můžu jen doporučit! 
swedi
  • 
20.11.2014 11:36:53
Jak slyším o vsích, tak mi běhá mráz po zádech. Letos jsme se jich zbavovali už 3x a pokaždé to byla akce na pul dne. Bohužel musím konstatovat, drahé přípravky z lékárny sice část vší populace zahubila, ale nikdy komplet všechny. Hnidy jsem dceři vybírala z hlavy jednu po druhé, hrebinkem to u dlouhých hustých vlasů nešlo. Nakonec jsem se někde dočetla, že pomáhá zabal ze slivovice. A mužů potvrdit, funguje to, nepřežila žádná.
Přeji pevne nervy v případě, ze vám je dítko přinese domu..
Pavlína
  • 
19.11.2014 15:00:20
Ahoj, pořídila jsme pro své 3 děti, které chodí do školy a ob 14 dnů nusí papírek s infem o výskytu vši přístroj Robi comb, už se to i dováží do ČR (www.robicomb.cz). Fakt paráda, stojí kolem 900 Kč a oprvadu funguje. Holka byla vždy úplně běsná, když jsem jí myla hlavu Liquidem, smradu jak v hradu a hodinová akce :-). Musím tedy potvrdit funkčnost tohoto elektronického zabijáka vší. Mají tam ale i šampony proti vším bez toxických látek, ale to jsme zatím nezkoušela. Ja to ale přímo z Ameriky, takže to bude asi OK.
Markéta
  • 
23.6.2013 19:43:33
Taky se přidávám k super zkušenosti s Liquidem. Koupila jsem ho hlavně k vůli séra a ceně. Oproti jiným byl větší a výhodnější a taky, že se vyplatilo :)
Gabka
  • 
21.6.2013 13:54:43
To je fakt, měla jsem tolik šamponu doma a nic a hlavně tolik peněz fuč :( Nakonec nám poradili vyzkoušet Liquido, které nebylo ani drahé! Vši fuč a my jsme spokojení. Tak příště aspoň už budeme vědět :)
Máří2
6.2.2013 19:59:24
Ano, právě ta opakovací procedura je důležitá a k tomu důsledně vyprat oblečení a povlečení - na 60st., postele nejlépe ještě vyluxovat, vysát a vytřít. Paranit působí fyzikálně,resistence na něj by vzniknout neměla. Procedura samozřejmě nezaručí, že den po umytí nemůže dítě chytnou vši od jiného zavšiveného spolužáka~d~..
Monika Jíchová, 4 děti
  • 
4.2.2013 22:44:58
Ano, trpělivost a pevné nervy. U dětí to jde, ale když jsem měla i já hlavu plnou vší a nikdo mi ji nechtěl pořádně prohlédnout, tak to bylo horší. Proto jsem si koupila Paranit, který by měl zahubit i hnidy, jenže jsem se zklamala. Vši se objevovaly pořád, i když jsem pořád prala , převlíkala... Teď se stříkáme Diffusilem, tak snad se někdy dočkáme, že už budeme mít od nich úplně pokoj.
skriatok, Viki, Nini a Maty
4.2.2013 11:57:25
tak jsem procetla celou diskuzi a mohu rici, ze jsem vyzkousela kde co a opravdu funguje jen olejovy zabal, odvsivovaci pripravek pro psi a jednou dvakrat Paranit, nez si na nej ty potvory zase zvyknou a samo vse vydesinfikovat - ja prevlikala postele radeji denne cely tyden, abych si byla jista a vycesavat, vycesavat a vycesavat, hnidy ovsem drzej jako pribity... Vim, ze me tu z chvilku nekdo ukamenuje, ale lepsi pripravek pro psi nez vztekly, udrbany deti s hlavickou rozskrabanou do krve, at si statni urednici rikaji co chteji!!
Cesani zdar, hnidam a vsim zmar!!!~o~
  • 
1.2.2013 10:20:44
On tan Paranit není vlastně šampón jak psala paní,ale olejovo bylinková řeknu kapalina která se nastříká a pořádně vetře do celé hlavičky makovičky.opakování po týdnu .Opravdu funguje a není jedovatý-jen drahý,lahvička kolem 450Kč
31.1.2013 21:14:26
Zdravím holky,když mi přišel syn před třemi roky ze školy se zvěřincem na hlavě celou noc jsem nespala a hledala a hledala. Hned ráno jsem v lékárně koupila difusil forte h vystříkla a bylo po všem. Ale já to doma už nechci tak od té doby dávám vždy po kapičce tea tree oil 100% do vlasů synovi i dceři,když jdou do školky a mám klid. Od té doby co používám tea tree oil nenosí domů žádný zvěřinec.
 Příspěvky 110 z 83 [Dalších 73 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.