| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kolik „zábavy“ potřebují nejmenší děti?

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1119 z 19 
mocall
8.3.2011 9:06:20
Binturong, díky za odpověď. To co píšete, dává smysl. Web rodina.cz sleduji asi dva roky. Někdy velmi volně, někdy intenzivněji. Teď mi přijde hlavní stránka nějak akademičtější. Ale asi máte pravdu. Jedná se o zařazení nekontroverzních témat, která tolik netáhnou.
Binturongg
7.3.2011 20:27:16
mocall - no nevím, četla jsem mnoho dlouhých článků na hlavní stránce, dokonce jsem několik sama napsala - nijak krátkých - a nevšimla jsem si, že by pod každým z nich byla krátká diskuse.
Nejde totiž ani tak o délku jako o téma.

Pokud napíšeš slabomyslný článek o 6 řádcích o psychologii ancistrusů nebo skvělý článek o dvou odstavcích pojednávající o rukavičkářství v předminulém století, je úplně fuk kvalita daného, jelikož jsou to témata nekontroverzní a pro většinu nudné.

Kupodivu také nikdo nekvituje s nadšením články vyloženě hezké a roztomilé, články maminek, které se perou s pěstounstvím, vdovstvím, ztrátou dítěte, manžela..., ale třeba jen s několika desetiletími v cizině, kdy si s sebou z místa na místo převážejí kus zahrádky, neoblíbené jsou i články o hrdinech-hrdinkách, články s poděkováním atp.

Zkus však napsat JAKKOLI dlouhý článek o amniocentéze, domácím porodu, interrupci, o jeslích, euthanazii, politice... a uvidíš.
Je úplně buřt, na které straně jsi - umyjou Ti tu hlavu s nesmírným nadšením, stejně jako Tě s neméně velkým nadšením budou vychvalovat ~;)
Osamělá
7.3.2011 19:21:12
Pěkně napsáno a spousta postřehů, které jsem netušila :-)
Winky
  • 
7.3.2011 19:02:26
hm, to mě zas nebaví ty půlstránkové "štěky" :-)
mocall
7.3.2011 17:28:26
S názory souhlasím, ale trend dávat čím dál častěji jako hlavní články díla s délkou seminární práce mi přijde dost nešťastný. Dopoledne jsem se zájmem sledovala, jak délka článku odrazuje většinu čtenářek a nekomentuje se. No našly se vytrvalé čtenářky a přelouskaly to. Já tedy také, ale asi až na třetí pokus.
Etraska
  • 
7.3.2011 16:06:03
Já bych řekla, že když je hejno ryb, tak každá věří, že je větší pravděpodobnost, že ten dravec seřere toho jejího souseda, než jí
Binturongg
7.3.2011 15:02:02
Souhlasím - hezký článek.
Mé dítě patří k těm samostatnéjším.
20měsíční syn je tak samostatný, že z toho mám občas svědomí, ale když si se mnou zrovna hrát nechce, můžu se stavět na hlavu... ~:-D
Winky
  • 
7.3.2011 12:11:33
konečně trochu rozumně napsaný článek, žádné "musíte", "nesmíte" nebo zaručené rady. Děkuji.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1119 z 19 

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.