| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Je každý pedofil nebezpečný?

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 421 [Dalších 401 >>]
Apolena.
3.11.2010 8:16:06
Kudlo2,
těžko soudit. Pokud bych měla jen zkušenost s násilnickým partnerem, pak žila sama a nějaký muž by se věnoval mým dětem, byl by hodný, trpělivý, laskavý, v jeho chování bych si nevšimla ničeho divného, třeba bych to uvítala (jak se znám, tak spíš ne, já jsem fakt hodně nedůvěřivá, tím ale netvrdím, že kdo to má jinak, je špatný).
Pokud by se to ovšem stalo, tj. toho muže bych znala dlouho předtím, než bych se dozvěděla o jeho sexuální orientaci, myslím, že bych na něj názor nezměnila.
3.11.2010 8:07:35
Sylvo, ale já kámen úrazu vidím právě v tom, že by dotyčný mohl někdy podlehnout pokušení a pokusit se ty představy zrealizovat... Kasz taky v tom rozhovoru píše, že jednou v pokušení byl, ale odolal. Já si moc cením jeho upřímnosti, ale napadlo mě - co kdyby neodolal? Proto si myslím, že by prostě minimálně neměl s dětmi zůstávat sám.

Už se asi budu opakovat, ale přemýšlím o tom, co asi za lidi jsou maminky těch holčiček, do kterých se Kasz zamiloval, že nechávají cizího muže o samotě hlídat jejich dítě, nota bene když o jeho orientaci vědí...
Apolena.
3.11.2010 7:54:30
Panímámo (a Pawllo a Kudlo2),
tak já se k něčemu přiznám. Ne, že bych byla nadšená z představy, že je moje dítě předmět erotických fantazií...ale zas by mi to nijak výjimečně nevadilo. Pokud jsou to jen představy, nikomu to neublíží. Kromě toho, co já vím, co si představuje učitel tělocviku, který má spokojené manželství a dvě děti...(hypoteticky, dcera má na tělák učitelku ~;) ). Radši ať si představuje moje dítě, než aby znásilnil jiné. Totéž s fotkou.
Četla jsem všechno, co tu Kasz napsal, jeho blog a spoustu článků. Myslím si, že inteligentní, empatický pedofil se dokáže k dítěti, které miluje, chovat podle našich měřítek "normálně", tedy tak, že nikdo nic nepozná. Takže jediný rozdíl je v tom, jestli TO víme.
3.11.2010 7:34:58
pawllo, na tu jsem se ptala já ~j~, ale to už mě taky napadlo....
3.11.2010 7:34:10
Pawllo, poctivě - kdybychom se neznali, nevadilo, mimo jiné taky proto, že bych o tom nevěděla. Kdybychom se znali, vadilo by mi to strašně, a vadilo by mi i pomyšlení, že na mé dítě takto eroticky myslí dospělý chlap :-©.

Pawlla
3.11.2010 6:55:50
Kasz se od té doby co se Sylva ptala na dětskou pornografii neukázal...
Pawlla
3.11.2010 6:34:53
Kudlo a poctivě,nevadilo by Ti to ani kdyby to byla fotka Tvoji dcery?Mě hrozně.
3.11.2010 1:08:48
Panímámo,

pocitově by mi nevadilo, kdyby Kasz o těch holčičkách jen fantazíroval, ale nejednalo by se o konkrétní holčičku.

Když to mám říct hnusně, kdyby si stáhnul z netu legálně pořízenou neerotickou fotku jemu zcela neznámého dítěte a onanoval nad ní, tak by mi to nevadilo, i když ta myšlenka mně připadá hnusná - ta fotka by byla pořízena bez zneužití toho dítěte, na net by ji umístili dejme tomu jeho rodiče s vědomím, že na fotky na netu se může koukat kdo chce, on by to dítě osobně neznal, a uznávám, že se nějak vybít musí. Totéž platí pro erotické povídky nebo komiksy - když to píšu a představím si erotickou povídku nebo komiks s pedofilní tématikou, tak se mi kroutí prsty u nohou :-© , ale pro tyto lidi by to snad mohla být určitá forma ventilu a opět by to neškodilo konkrétnímu dítěti.

Ale co těžko koušu, jsou ty kontakty s konkrétními dětmi...
Panímáma
  • 
2.11.2010 23:20:40
A ještě bych dodala, že Kasz je taky heterosexuální. Heterosexuální pedofil. Jen jde po dětech a ne po dospělých ženách. Proto mi není jasné proč pořád mele o heterosexuálech a jejich většinových zločinech na dětech. Nevím, zda jsem to napsala srozumitelně...
Panímáma
  • 
2.11.2010 23:14:29
Sylvo,
a já si zase představuju, že by nějaký takový pan učitel vztáhl ruku na moji dceru nebo si jen představoval jak "to" s ní dělá. To pak vidím rudě, a proto jsem tak netolerantní. Tolerovat se mají jiné věci než deviace. Rozhodně se nemá tolerovat zlo (jakékoliv, bez ohledu na to, kdo ho páchá).
I kdyby byl Kasz ten nejhodnější chlap pod sluncem, všechno dobré v sobě ničí tím, že sní o sexu s holčičkami. Vím, že za svoji úchylku nemůže, ale to ho neopravňuje dolejzat za holčičkami, které z toho vůbec nemají rozum a vůbec nechápou o co mu ve skutečnosti jde. Hraje na ně svoji hru, hru, která mu pomáhá se svojí úchylkou žít a přežít a i když k nim chce být hodný, jeho motivace je v podstatě zlá. Ohrožuje totiž jejich dětský svět a duši svým pokřiveným vnímáním dětí.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 421 [Dalších 401 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.