| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak jsme zvítězili nad příkrmy

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 76 [Dalších 56 >>]
narma
2.8.2010 15:42:23
~;)klííd... nechci to zlehčovat, ale zkus si přečíst můj příspěvek kousek výš....1 jeden postřeh NARMA...
Při narození měl syn 5kg,50cm, v jednom roce 10 kg ... prostě se jen kojil a jídlo nechtěl...
Dnes je mu 15 let, ještě ted jsou s jídlem drobné problémy, maso začal jíst někdy před rokem.. ( tedy rybu jedl od 4let, vyrostl na sýrech, je sportovec od 8 let aktivní -ani to ho nedonutilo jíst normálně..
pro potěchu je zdravý a lékař sdělil, že mít takové pacienty, tak se neuživí..., já ho jen nikdy nenutila a každý mohl nadávat jak chtěl. ( byla jsem v dětství stejná do 11ti let) držím palce aby tvé dítko začlo jíst dřív~;) a neboj, taky jsem byla na ,, nervy" ale přežili jsme to všichni
2.8.2010 13:35:32
Klid, jednou jí něco zláká a zlomí se to.
2.8.2010 13:34:29
Já nevím, můj den má 24 hodin a to, že si dítě přijde 4x nebo 5x pocucat, zabere dohromady něco mezi půl hodinou a hodinou, to mi nepřijde jako "celej den".
Jíťa
  • 
2.8.2010 13:28:44
"Čekám, kdy zapomene na kojení..." Mě to přišlo jako povzdech, že už toho dotyčná má dost a možná by nějakou radu uvítala.

Kojte si jak dlouho chcete. Ale mít dvouletý děcko skoro celej den přisátý k cecku fakt normální není. To je závislost, otázkou jenom je, jestli dítěte na matce nebo obráceně.
2.8.2010 13:07:31
Mam dvojcata nyni maji rok a mesic, prikrmy jsou moje nocni mura !! Od 6ti mesicu to vubec nehrozilo a tak jedna dcera zareagovala oz tak v 9ti mes a to na mnou jedeny jogurt Muler mix, najednou otevrela pusu a chtela ho ochutnat a od te doby mi zcala jist veskere prikrmy ze zeleniny ale ta druha dcera, jak pisu je ji pres rok a je stale jen plne kojena, pouze !!! Silim z toho ale na veskerou nabizenou stravu vubec nereaguje. nevim si s ni rady, ale nevypada nejak podvizivene, to ne, i kdyz jeji sestricka ta je oproti ni opravdu cvalik, ale to uz byla i v dobe pouheho kojeni obou. Nevim vazne jak dlouho jeste s tim odmitanim chce vydrzet. Nic ji nechutna, Dana
2.8.2010 12:38:41
Mě zas nepřijde normální, že někdo, kdo nezná právě tohle dítě, má potřebu hodnotit normálnost toho, co dělá se svojí mámou v soukromí. Mě taky připadá spousta věcí, které někteří rodiče se svými dětmi provádějí, nenormálních, ale pokud se mě nikdo nezeptá na můj názor nebo ode mě nechce, abych se nějakým způsobem zapojila, nenapadlo by mě svůj názor nebo pocit zveřejňovat.
Pro mě a Veveruši a určitě i některé další je normální, že se dítě kojí dokud má chuť.
2.8.2010 12:27:16
Taky děti nehoním s jídlem, kdo vstane od stolu, má smůlu.

Pokud jde o kojení, bylo to jednoduché - chytrolíny jsem vybídla, ať do dítěte zkusí něco vpravit. Zkusili, neuspěli a bylo vyřešeno. Divně na mě samozřejmě koukali, taky mě zásobovali hororovými informacemi o tom, jak se syn nikdy nenaučí kousat, jak se nenaučí polykat pevnou stravu, a tak podobně. Neměl s tím potíže, před třetími narozeninami se sám postupně odstavil.
Teď na mě znovu divně koukají, protože dcerka sice začala jíst příkrmy v obvyklém věku, ale teď je jí už přes tři roky a pořád se odmítá vzdát kojení. Už jí dávám jenom večer před spaním, Dnes tedy i dvakrát přes den, protože je nemocná a kojení nám oběma pomáhá to přežít, ale nechat to na ní, tak doma chodím jak havajská domorodá žena. A najednou si moje babička vzpomněla, že byl u nich na vsi chlapec, který si vždycky, když si jeho máma sedla, donesl stoličku, vylezl si na ni a nakojil se.....a žádný úchyl nebo podivín z něho nevyrostl. Každé dítě je jiné.~;)
  • 
2.8.2010 11:43:22
ženský klid!!! žádný živý tvor dobrovolně hladem nezemře ... je to sice drsné a není snadné tomu nepodlehnout, ale věřím tomu, že je to tak. taky jsem měla nežravý dítě, to starší, tlak okolí, zejména paní doktorky byl masivní, hrozila nám i hospitalizace v nemocnici, ale vedlo to jen ke zhoršování stavu, já byla hysterická a kluk viděl židličku na jídlo a řičel. pak jsem se na to vykašlala, do 2 let byl jen kojený (celkově 3 roky) a bych ochoten pozřít sušenku, pak se to zlomilo a dlabal bez problémů, ale musel si na to přijít sám, muselo to samo přijít ...
2.8.2010 3:16:40
Jo jo, ještě bych k "miminko samo ví..." dodala a "a my mámy taky"~;)
2.8.2010 3:16:07
Jo jo, ještě bych k "miminko samo ví..." dodala a "a my mámy taky"~;)
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 76 [Dalších 56 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.