| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Sága mého života pokračuje

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1117 z 17 
Jája
  • 
9.6.2010 14:53:27
Co třeba letní tábor? Já vím, bez řidičáku je to složitější, ale proč ne?
9.6.2010 13:36:10
Jenze prace sanitare i masera asi neni nevhodnejsi s ohledem na ten zrak.

Me zase napadlo vyzkouset si praci chuvy, prazdniny klepou na dvere, spousta rodicu v Praze bude ve velkych problemech, kam umisti deti. Ja myslim, ze by mnozi po autorovi skocili, zvlaste kde maji kluky~:-D.

Preji hodne stesti a pevne zdravi, Janca~;((
pet svobodný
  • 
9.6.2010 12:47:21
nebo zkus sanitáře/potřeba sanitářský kurz-může zaplatit úp jako rekvalifikaci/ pracuje se na 12 h směny ,v nemocnicích ,domovech důchodců,sociál.službách -tak všude je potřeba opravdové fizycké zdatnosti a dobrý vztah k lidem,je to náročné i na psychiku člověk vidí hodně utrpení ,bolesti,zoufalství i agrese,zchátralé lidské trosky ane jen stářím či nemocí...na to musí mít člověk žaludek ale je to záslužná práce /ale platově nedoceněná/
Nebo si udělat masérský kurz ..
eva
  • 
9.6.2010 12:25:01
Tiez sa mi pozdava ta osobna asistencia v Karlovom pripade. Myslim, ze ani netreba extra pedagogicke vzdelanie (mnohym detom v skolkach a skolach robi asistenta stary rodic). Nie je to fyzicky narocne (ak nejde o asistenta vozickara), sice ani dobre platene, ale ako prilepsenie k dochodku by asi to bolo fajn.
Ja mam v rodine autistu, preto viem, ze mnohi autisti potrebuju asistenta ale nie je to fyzicky narocne: netreba ich nosit, dvihat..., ale im jednoducho "tlmocit" z reci "ludskej" do autistickej, trochu pomahat v beznom zivote a tak. V Cechach pomaha autistom APLA (www.apla.cz), mozno by Karel mohol skusit tam, najst si pracu, pomoc so zaskolenim atd.
Ananta
9.6.2010 11:10:42
Karle, co třeba zkusit zatím něco jiného než tu školku? Nějaký osobní asistent, stacionáře, krizové linky, terénní pracovník... je toho spousty, v Praze by se snad dalo něco najít aspoň na půl úvazek. Zkus se poohlédnout celkově po sociálních službách, dá se udělat kurz pracovníka v sociálních službách. Ta dobrovolnická práce je výborný nápad, já myslím, že máš dobře našlápnuto, Praha je opravdu šance, držím také moc palce, četla jsem už tvůj minulý příspěvek...

Ještě mě napadá že jsou i v Praze organizace, neziskové, které pomáhají hledat práci, mrkni se po internetu :-)


http://burza.neziskovky.cz/
DENISA
9.6.2010 10:22:37
ohledne povolani neporadim, nepohybuji se v pribuznem prostredi, takze o tom nic nevim. Jenom vam chci vyjadrit podporu a drzet palce do budoucna. Zivot se s vami nemazlil uz od narozeni, co me hodne zarazi je pristup matky, je videt, ze vztahy nejsou idelani a to me mrzi kvuli vam. Jako matka si nedovedu predstavit, ze bych pro svoje dite (natoz s handicapem) neudelal maximum, abych mu pomohla. Je videt, ze na svyj mlady vek jste se stal brzo vyspelym a sobestacnym, narozdil od nekterych zdravych vrstevniku, a tak jeste to zamestnani aby klaplo. Hodne stesti.
BIBI
  • 
9.6.2010 9:19:54
Napadá mě, co školky v létě? Dceru mám už sice odrostlou, ale kamarádky s malými dětmi slýchávájí to samé, co já před léty - Ne, školka v létě v provozu nebude, nemáme nikoho (myšleno personál), kdo by tu chtěl být.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1117 z 17 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.