| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Bude to holka, nebo kluk?

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1116 z 16 
Agáta, 17tt
  • 
12.4.2010 13:29:38
Holky, já tímto tématem zrovna žiju, byla jsem na AMC kvůli věku a zítra mám jít na kontrolu, snad se tam už dovím, zda se mám těšit na princeznu, nebo na rytíře (-:
Nějak se snažím nemyslet na to, že výsledky by taky mohly být špatné...brrrr, snad ne.
Už mám 3 letou holčičku, ale brala bych i další (-:
Mějte se a přeji dobré těhotenství a zdravé děti!
Ecim
12.4.2010 10:49:59
Také jsem se pobavila. U mě vyšlo něco správně (vypadala jsem v obou těhotenstvích dobře), ale něco zase úplně naopak (např. prstýnek na nitce). Pohlaví dětí jsem dopředu neznala. :-) Napotřetí se můžeme pokusit o vědecký postup a schválně, jestli to vyjde. ~t~
DENISA
12.4.2010 10:44:03
Docela me pobavil vycet vsech tech mytu. Nektere jsou chronicky zname, ale o spouste z nich jsem nevedela a fakt me to rozesmalo. Jo, statistika je statistika a ta pravdepodobnost 50 na 50 je fakt velka ~:-D.
12.4.2010 10:24:53
Také jsem se pobavila. Byla jsem celé těhotenství přesvědčna, že se mi nám narodí holka. Při příjmu do porodnice (přenášela jsem) mi MUDr řekl (přes moje přání NEVĚDĚT), že to bude chlapeček. Ležela jsem ještě 5 dní v porodnici a v hlavě si to přerovnávala, že bude asi lepší, když bude druhé dítě kluk, když je první holka.... A když jsem si to v hlavě porovnala, že je FAJN, že to bude kluk, narodila se mi druhá dcera :-). Pana doktora jsem na porodním sále přesvědčovala, aby se POŘÁDNĚ podíval, že je to určitě kluk. Porodník - úžasný starý a klidný pán - se na mne podíval, usmál se a pravil: "Maminko, v lecčems se mohu mýlit, ale pohlaví miminka skutečně poznám!!!!" :-) :-) :-)
Simča ~b~
Dalila, kluk 4r + holčička 10,5měs.
  • 
12.4.2010 10:20:59
U obou těhotenství: žádné nevolnosti nebo zvracení, bříška podle fotek stejná (měsíc po měsíci), chutě stejné, pleť, vlasy a nehty stejné - prostě ukázkové zboření všech mýtů:-) . Akorát u prvního jsem nezřízeně "žrala" a nabrala jsem 20 kg. Při druhém těhotenství jsem se hlídala, protože bylo peklo ty kilogramy shodit, takže jsem nabrala jen 9 kg.
Osamělá
12.4.2010 9:25:16
Moc jsem se pobavila ~t~~t~ Tak mi teda vyšel ultrazvuk, čínský kalendář, chuť na sladké (celoživotní ~t~), nesnídám, málo piju, kdy jsme však holky dělali tak to si už nepamatuju. Pleť i prstýnek ukazovaly u každé holky něco jiného....Ale já od začtku tušila, že budu mít holky ~m~
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1116 z 16 

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.