| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rozvod je horší než rakovina

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 196 [Dalších 176 >>]
7.4.2010 18:51:05
...myslím, že ano....samozřejmě dopředu to vědět na stopro nemohu...proto vlastně již přes rok váhám....jen prostě, jsem si do roka věku dcerky stanovila takové nějaké svoje vnitřní ultimátum(co se tohoto týče)rozhodnutá nejsem ani náhodou...snad proto jsem se obrátila i sem....ona to není až tak zoufalá situace, já jsem opravdu štastná, byť je vztah, jaký je...s dcerkou se máme hezky, je skvělá, vtipná, roztomilá a neeeeeeskutečně pohodové miminko, které od prvního dne v porodnici usíná v šest večer a bez jediného vzbuzení spí do sedmi, či osmi ráno a to i když byla kojená, přes den je to s ní krásná, vlastně neznám co je její pláč..kéž jí to vydrží~s~, proto i já jsem v pohodě, radostná atd...neřeším tedy to, že bych to chtěla udělat proto, že já sama jsem ve stresu, vyčerpaná, naštvaná na celý svět, na chlapy atd...to vůbec ne....prostě jen, jak čas běží, tak to hlavou běží i mě....ještě dodávám, že s jejím tatínkem vůbec nejsme na ostří nože...ba naopak...stýkáme se, píšeme si...a velmi hezky...jen prostě to nikam nesměruje a mě to nesměrování k té mamince prostě trošku trápí...už dneska vidím, jak děcko v tomto věku si velmi dobře dokáže říct, s kým být chce a u koho být nechce, zná již své tváře, své oblíbence a dává to hodně najevo....jistě všechny víme o čem mluvíme....a s věkem to bude horší....prostě nechci něco tzv. propásnout....možná jsem hloupá...zbytečně citlivá, možná by fakt bylo řešení to nechat být a třeba jednou....snad se mi to v té hlavě přehodí a přestanu to řešit, já prostě nevíííííííííím...děkuji Vám, opravdu...děkuji, zvláštně mě ty odpovědi uklidňují...
Markéta Melicharová
7.4.2010 18:13:30
Je mi jasné, že jste ve velmi těžké životní situaci, ale opravdu z toho bude mít ta babička radost?
7.4.2010 18:06:26
Monty,nevdávej se!!!
7.4.2010 18:05:01
Není to o tom,zda si vybere Tebe nebo tu druhou,ale jestli dětem zůstane táta.Tedy,jestli mu to docvakne a vyhrají to u něj děti.Totiž každý Tvůj případný další partner už pro ně bude cizí a nezvládnou to navzájem.Je to pak peklo větší než to,že manželovi nevěru ne přímo odpustíš,ale trošičku dáš sežrat a přitom dětem zůstane táta.Pokud chlap jako otec stojí za bzum,pak je to horší.Pořád je ale asi lepší než ten cizí.
7.4.2010 17:56:20
byla bych šťastná,že můžu někomu udělat radost!!Narození Tvé dcery je přece obrovská věc,tak s ní vylez ven,ona za to nemůže,že má být v utajení.proč by měla?Ukaž ji celému světu a buď na ni hrdá.Přinese Ti spoustu radosti uvidíš.Jen běž!
7.4.2010 17:45:11
Děkuji, také to tak, nevím proč, cítím....nemohu si z toho pocitu pomoci, že je to něco, co udělat prostě mám, že je to tak správné.
7.4.2010 17:44:31
no,já zažila ledacos.I to být sama,protože jsem se rozvedla.Odešla jsem já.Nelitovala jsem svéh odchodu.Litovala jsem syna,který přišel o tátu a velmi ho právě v té době potřeboval.Táta si totiž syna nebral,aby mi nevzniklo volno a nemohla bych si hledat jiného muže.Nikdy jsem nebyla finančně závislá na žádném muži,naopak vydělávala jsem vždy víc.Přesto všechno mi bylo smutno.A víte kdy nejvíc?Když mi například zůstalo okno v ruce,když se pokazil kotel,když..A to můj bývalý manžel nebyl žádný kutil.Ale už někoho zajistil atd.Je to zvláštní,všechno jsem doma zařizovala a stejně jsem zažívala tyto stavy.Došlo to tak daleko,že už jsem si myslela,že si domů vezmu nějakého bezdomovce.Chtěla jsem tam někaho mít,s někým si povidat,mít pro koho vařit a upéct v něděli bábovku.Byla jsem pořád sama.Syn se se mnou míjel,protže pracuji na směny.Ze zoufalé situace mě vyvedla až náhoda a dnes jsem 10let přešťastná a máme 7letého broučka.Už nikdy bych se nerozvedla!!!!!
7.4.2010 17:36:28
já bych to druhé babičce také řekla.Máš pravdu,má na to právo.Když o dcerku tatínek nestojí,může se s ní potěšit někdo jiný,tedy přesněji babička.Přineseš jí spoustu radosti na sklonku života.Uděláš tedy dobrou věc.
Jan
7.4.2010 15:48:54
Dobrý den,

můj manžel přispěl ve vláknu o očkování a mne to nedá a přispěji sem.

Váš pohled na rakovinu, paní Melicharová, naprosto předbíhá čas a společnost na něj není zatím připravena. Představte si, kdyby se veřejně mluvilo o tom, že rakovina se dá léčit stravou či dobře vybranou psychoterapií. Lékaři, kteří tak dlouho studovali, by přišli o práci. Mocní o peníze. Systém by se naprosto zhroutil.

Obávám se, že pokud své názory budete prezentovat v podobných diskuzích, dopadnete vždy podobně.

I přesto a nebo právě proto Vám držím palce. Ale účastnit se ji nebudu, neb se domnívám, že by to byla ztráta nervů, které tak nutně potřebuji ke svému zdraví.

Lucie
Markéta Melicharová
7.4.2010 12:52:30
Sylvo, já nepochybuji o tom, že rakovina pro Vás byla těžká. Vaše srovnání rakoviny a rozchodu si ráda přečtu a nebudu pochybovat o tom, že to tak cítíte i přesto, že jak píšete jste rozchod ještě nezažila.
Facky však vnímám od Vás k autorovi příspěvku, který zažil obojí a cítí to tak, jak napsal. A vy hned dojdete k závěru, že neví o čem mluví.
Příspěvek a názory v žádném případě nechválím. Ale postoje a pociti snad může mít každý jaké chce a i když bude jediný na světe, který to takto bude vnímat, tak není důvod, aby o tom nepsal.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 196 [Dalších 176 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.