| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Špionáž v dětském pokoji

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 101 [Dalších 81 >>]
Ecim
5.10.2009 21:46:31
Nic si z toho nedělej. Můj syn mě s oblibou doprovází na WC, najíždí do mě autíčkem, skáče mi po klíně a pere se se mnou o toaletní papír a štětku. A když si čistím zuby, tak se mi rád šplhá po noze.
Katka + 2
  • 
5.10.2009 21:29:49
Já chci taky soukromí :) Děti mi "omylem" nacházejí věci v šuplících, když mi tam šly schovat "překvapení". Rozrážejí dveře na WC, aby se mohly zeptat, zda mohou na druhé WC. (Nechápu ani jedno z toho, na druhé WC můžou vždycky a že jsem uvnitř ví už tím, že odemykají zámek zvenku)
Manžel mi při z nějakého závažného důvodu otevřených skříňkách dělá razii a vysvěluje, jak se správně udržuje pořádek.
Už nevedu svoje věci, vše moje je veřejné.
Jediný, kdo dodržuje zásady soukromí jsem já :)
Blanka
  • 
5.10.2009 15:07:55
Naše děti mají pokoj společný a my tam přespáváme, protože zatím to prostě jinak vyřešit nejde.
5.10.2009 14:42:16
Nesmysl, nesmysl, nesmysl. Není rozumný důvod, proč virtuální mechaniky spravovat v jednotlivých profilech zvlášť. Stejně tak, proč kopírovat SW do jednotlivých profilů. Taky máme nainstalovanou spoustu věcí, například kompletní Adobe Creative Suite (legálně, pro pracovní účely). A proč to probůh máš ve třech sloupcích? Není šikovnější poskládat to do složek?
Programy, které vyžadují ke spuštění práva administrátora, jsou prasárna. Víc se k tomu asi říct nedá. Většina se dá přemluvit k fungování pod profilem s omezenými právy, přinejhorším pomocí globální úpravy registrů.
MMCH, OE považuju za zvěrstvo.
Vážný
  • 
5.10.2009 14:24:39
No za pět let jsem kvůli problémům s HW přeinstalovával komp 4x. Dlouhou dobu jsem měl jeden disk a měl jsem datovou partition ale pak jsem narazil na problém s velikostí softwaré části.

Děti používají OE stejně jako my, proč by měli používat webové rozhraní. Původně měli svoje konfigurace v profilech, ale nakonec stejně skončili v hlavním profilu, protože tam jsou všechny programy - vzdělávací, hry, ... Řada programů má na XP problém, pokud druhý účet není admin. A pak už nemá smysl mít některé programy tam, některé jinde. Podobně, většinu her mám z orig. CD a DVD přenesenou do images, kvůli ochraně CD a tyhle virtuální DVD bych taky musel spravovat v různých profilech.

Jinak pro zajímavost - toho sw máme nainstalovány cca 3 sloupce v start menu (mám MSDN pro osobní potřebu) a myslím že naprostou většinu legálně. Na to nemám fakt čas to ještě prokopírovávat do různých profilů atd. Dneska mám 2x500GB zrcadlených pomocí NTBackupu.
Jana, 2 děti
  • 
5.10.2009 12:23:06
Ha, hranice. Jenže co dělat, když starší syn 4,5 roku v pokojíčku prostě nebude ani za nic, prý se tam bojí - on se totiž bojí všude, kde nejsem já. A já s ním v pokojíčku celý den být nechci. Takže jsem v obýváku nebo kuchyni a on v obýváku, kde na mě stále vidí.
5.10.2009 9:50:32
:D Tak gratuluji ještě jednou a děkuji.
5.10.2009 8:41:58
Co je to za nesmysl, instalovat hry do každého profilu??? Tos sebral kde??? Takovou blbinu jsem fakt nikdy nedělala.
Dokumenty standardně přesměrovávám na datový disk, mail mám na IMAPu, takže taky toho bordelu na lokálním kompu moc nemám, děti používají mail na Seznamu a lezou tam přes webové rozhraní. O jejich bordel na disku se moc nestarám, to je jejich problém, jestli to ukládají, kam mají. A havárie HW jednou do roka - určitě to není pokaždý HD, že.
Ecim
5.10.2009 8:03:42
Myslím si, že dnes to nutně standardem není. Ono ale hlavně záleží na lidech. Já jsem měla vždy pokoj společný se svým o 5 let mladším bratrem, ale nepředstavovalo to pro nás větší problém, protože pokoj byl veliký a my jsme s bratrem hodně bezkonfliktní typy a moc dobře si rozumíme. Vždy jsem si říkala, že mít vlastní pokoj by bylo fajn, ale zase mi nijak extra nevadilo ho nemít. Když jsem se ale chystala stěhovat ke svému příteli, tak se bratr těšil, že bude mít pokoj pro sebe, a neustále se mě vyptával, kdy "už konečně vysmahnu", ale bylo to z 95% myšleno v žertu, spíš se tím snažil i trochu zakrýt i smutek z toho, že se odstěhuju.
Osobně si myslím, že pokud jsou na to podmínky, tak je ideální, když mají děti pokoj dohromady, dokud jsou malé, ale když povyrostou, tak dostanou svůj vlastní pokoj. Ale chápu, že ne vždycky to tak jde udělat. Rádi bychom to takhle udělali s našimi dětmi, pokud na to budou podmínky.
Ecim
5.10.2009 7:54:01
Dočetla jsem příspěvek až sem. Přečetla jsem si ho se zájmem, líbil se mi.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 101 [Dalších 81 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.