| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Nemocnice s poliklinikou

 Příspěvky 110 z 92 [Dalších 82 >>]
  • 
7.11.2016 12:26:27
dobrý den,mám malou prosbu.
Jmenuji se Jarmila Kochloffelová a zkouším dávat dohromady můj rodokmen s tímto příjmením,prosím pokud je to možné ozvěte se mi na můj e-meil

děkuju předem Jarmila
petramar
3.2.2012 22:05:23
Musím jen souhlasit, já jsem v chomutovské nemocnici rodila v listopadu 2010 a našeho chlapečka rodil taky Mudr. Kochlöffel. Byl velice milý, a sestřička paní Spisjaková také. I já se tedy připojuji ke kladnému doporučení této porodnice.

P.S. A i přes ty bolesti, jsem nemohla nevnímat, jak dr. Kochlöffel krásně voněl :-)
30.6.2010 10:51:14
V chomutovské porodnici jsem přivedla na svět v červnu 2010 svou druhou dceru. Na porodním sále měla službu příjemná sestřička Maruška Jindrová, která byla shodou okolností před 3 lety u porodu první dcery. Porod byl vyvolávaný o 2 týdny dříve, byl bolestivý,ale celou dobu mě sestra podporovala, na její radu jsem dostala epidurál, který mi moc pomohl a kontrakce jsem skoro necítila, porod trval asi 6 hodin. Odrodil mě MUDr. Radek Kochlöffel (shodou okolností byl také u porodu mé první dcery). S personálem jak dětských tak ženských sester jsem byla po celou dobu maximálně spokojena. Nezažila jsem, že by sestry neporadily nebo měly špatnou náladu. Z mé vlastní zkušenosti můžu chomutovskou porodnici jen doporučit.
10.2.2010 7:31:37
Tak jako zdravotník, jsem se spoléhala na porodnici v místě mého bydliště. Sice z rad maminek vím, že kanaďská porodnice je o 100% lepší, ale z důvodu, že nevlastníme automobil jsem se rozhodla rodit v chomutovské porodnici. Porod jsem měla vyvolaný, jako prvorodička jsem to zvládla po podání tablety za úctyhodné 3hodinky. V 19,14 se nám narodil zdravý synáček . Po 2 hodinkách odpočinku na sále jsem byla převezena na pokoj. Zhruba po hodině jsem začala krvácet, přivolaná sestra řekla, že je to v pořádku.Zhruba v 2,30 jsem už polovykrvácená v mdlobách padající na WC přivolala sestru, která se šla zeptat MUDR.Martanové zda se na mě milostivě podívá.~Rv
Po té co mě rodící DR. Radka Martanová zrevidovala rozhodla se, že půjdu na sál. Miminko bylo veliké , vnitřek pochvy jsem měla potrhaný a sraženiny ze mě lítali až hrůza.
Den po porodu jsem ležela v teplotách a 3 den jsem dostala 2. dávky transfuze.
A kojení? Každá sestra mi ukázala něco jiného, ilostrační video, mi akorát řeklo, že to co předvádí sestry novorozeneckého oddělení~Rv matkám vede akorát ,tak k ragádám bradavek. Ve finále, jsem se dozvěděla ,od Mudr. Radové, že jsou holt některé maminky méně šikovné a kojení jim nejde.Žloutenka nám prodloužila pobyt v tomto ústavu na dlouhých 7 dní.
Domů jsme odcházeli nerozkojené z dokrmem. A nemám iluze , že mimíska sestry krmí, lžičkou jak mi to bylo předveneno. Byla jsem svědkem ,jak dětem v noci sestry narvou savičku do pusinky, ze slovy , že mimi špatně papá. A to se pak "méně šikovná" matka chudák může přes den snažit kojit, když i její dítě jistě z pohodlnosti dokrmovali lahví.
No nic, závěrem chci říct, že v této porodnici již rodit nebudu. A to i proto, že mám týdenní zrovnání z Kadaně, kam jsem se jela rozkojit k báječné paní primářce Mudr. Patricii Kotalíkové.:-)Přístup, ochota, čistota oddělení se diametrálně liší.~g~ Holt je vše o lidech a o lidech a tom zda je práce baví a ne jako v Chomutově, kde jste jen další zprominutím kráva na porážku.Ale abych nebyla nespravedlivá, porodní asistentka u mého porodu byla dle slov manžela luxusní , holt jen páni doktorové jsou jako z Retra na ČT1.
Pěkné dny přeji
PS: 5 měsíců již kojíme a o šikovnosti maminek to milá DR. Radová jistě není~o~
3.2.2010 21:23:30
Dobrý den, i já musím naprosto pochválit tuto porodnici. Rodila jsem 22. prosince a nemůžu si naprosto na nic stěžovat. Perfektní přístup MUDr. Krehákové a poté MUDr. Kochlöfla byla naprosto úžasná. Na oddělení se úžasně staraly sestry jak dětské tak i pro nás maminy. Protože to bylo o Vánoce a navíc byly zakázany návštěvy kvůli chřipce, tak to na mě dost doléhalo a lidský přístup sester i doktorů mi hodně pomohly. S malým jsme šli domů 31. prosince, protože měl žloutenku a za celou dobu si nemůžu na nic stěžovat. Takže ještě jednou moc děkuji celému oddělení a tuto porodnici můžu rozhodně doporučit. Katka se synem Patrikem
gajka111
13.11.2009 23:38:07
Rodila jsem 9. října 09, chomutov jsem si vybrala záměrně, protože jsem tam rodila už před 5 lety první dítě. Byla jsem tam i 14 dní před porodem na víkend na pozorování a chodila tam do poradny. Musím vyjádřit spokojenost se samotným průběhem porodu (Dr. Kreháková byla věcná a profesionální), prcka mi nechali přisát a i pak s námi byl na porodním sále, na pokoj jsem dorazial kolem 2h vnoci a ráno mi prcka přinesli na kojení a pak po dopoledení vizitě už u mne zůstal. Dětské sestry tak nějak normálně ochotné, stejně jako i ty "gynekologické", důležité bylo, že se usmívaly, ptaly, co potřebuji a samy se nabízely (jen já nic moc nepotřebovala :). V poradně jsem se setkala též s přívětivým přístupem dr. Kochloffela i sestry Julie (nevím příjmení), snad jen to čekání by mohlo být kratší, ale chápu, že odbíhat z porodního sálu do poradny nic moc :) Takže za sebe mohu doporučit.
gajka111
13.11.2009 23:32:53
spokojenost
27.7.2009 15:53:51
Byla jsem v porodnici v Chomutově a přístup lékařů a sestřiček byl perfektní! Přijemné a milé chování a přístup. Nemůžu si na nic stěžovat.
16.6.2009 23:13:21
Naprosto s tebou souhlasím!!!
  • 
10.6.2009 12:43:48
Plně souhlasím. I já mám zkušenost z Kadaně a poté z CV. Vše bylo v pořádku, jen mě velmi mrzí, že můj syn v CV nebyl u mě, a dali mi ho až po 11 hodinách od porodu. Myslím, že nad tímto by se měli v chomutovské porodnici zamyslet a nechat to na přání matky.
 Příspěvky 110 z 92 [Dalších 82 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.