| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se zbavit dudlíku?

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 174 [Dalších 154 >>]
  • 
25.1.2007 13:36:35
Dle mého názoru je lepší dát dítěti dudlík,když mu to pomůže a uklidní ho to,mé Barunce to pomohlo,je jí 21 měsíců a dudu má stále,bez něj by snad ani neusnula a já to nehrotim a že to vypadá blbě už vůbec neřešim,at si každý říká co chce,hlavně,že je malá spokojená,zoubky má v pořádku,tak není co řešit
  • 
23.11.2006 23:58:55
Dobrý den,

Velmi mě zaujal Váš příspěvek k příčině cucání dudlíka.
Bohužel jsme Vámi doporučený článek již nenašla a tak bych Vás ráda požádala, jestli by jste mi ho nemohl přeposlat nebo poskytnout nějaké bližší informace.

Předem moc děkuji,
S pozdravem
Naďa Hrachovcová
Eva, Venda skoro 4 a Jenda 1,5
  • 
2.11.2006 16:02:19
Venda měl dudlík ještě v třech a půl letech, pořád jsme ho přemlouvali a on nic. Nejdřív ho přestal nosit do školky, aby se mu děti nesmály, ale na spaní a při trápení ho stále vyžadoval. Na noc ho odložil u moře ve třech letech a sedmi měsících, když jsem mu jako už tisíckrát řekla, že už není mimino. Prostě už si na to přišel sám. Několik nocí tahal pusinkou naprázdno, ale asi po týdnu se to uklidnilo.
Jenda má dudlík jen na noc a někdy ani to ne. Každé dítě je prostě jiné a každý si na to dokáže přijít sám. Někdy sice později, ale lepší než prsty v puse.
  • 
26.10.2006 14:17:38
Začala jsem taky stříhat,ale k ničemu to nevede.Pepča si do druhého dne zvyknul na ustřižený dudlík a vyžaduje alespoň ten. Takže jsem tam kde jsem byla. Asi je lepší ho rovnou sebrat a zkrátit si tím trápení.
Pája, 2letá dcerka
  • 
27.9.2006 0:39:33
Tak mi máme kromě dudlíku /naštěstí už jen na noc/ i nevšedního mazlíčka a tou je moje noční košile. Musíme ji všude vozit a jako Snoopi všude tahal svoji deku, tak mi taháme košili... Dudlíku se snad nějak zbavíme, ale jak na tu košili... umíte si představit, že by s tím šla do školky ?
  • 
20.9.2006 22:13:59
Svého synka jsem kojila rok a abychom se po odstavení trochu vyspali, přímo jsme mu vnutili dudu.Samozřejmě se stal silně závislým a s přibývajícím časem se to jen utužovalo.Kolem 3. roku měl dudu jen na spaní, ale bez něj neusnul a dokonce měl vymyšlené své tajné skrýše, kam si ho přes den schová.Blížila se nám školka, museli jsme jednat.Vymyslela jsem akci s malinkatým andělíčkem.A kupodivu neřešitelná situace se vyřešila za jednu noc. Večer jsme spolu , a dobrovolně, dali dudu na balkon a zavolali na andělíčka, co hlídá naše sny.Slíbili jsme mu, že už nebudeme dudat..Přidala se i dcerka/5 let/s nějakými sliby.A děti celí nedočkaví/jako o vánocích/ šli spát.Ráno měli oba na balkóně malý dárek.Honzík si přál malý model motorky, který před časem zničil.Můžeme tedy kostatovat, že své dudu vlastně prodal výměnným obchodem,no nebude se mu to někdy hodit?...
Katka , Verunka 2,5 roku
  • 
19.9.2006 13:26:33
Dcera krásně mluví,je živá,téměř nezlobí. Naše sluníčko.Jen ten dudlík.Manžel že jí ho ve 2 letech vezme. Spapal ho náš pes.Celý den chodila s pláčem ať jí ho vrátí.Bolelo mě jak se k němu tulí a prosí ho.Nechtěla usnout a když po dlouhém brečení přece jen zabrala,znova se s pláčem budila.Tak to trvalo 3 týdny.Po poradě s pediatrem sme jej vrátili.Začíná mít trochu předkus.Tak budeme muset přestat.Postupné stříhání určitě zkusíme.Ještě dnes.Určitě napíšu jak to dopadlo.
  • 
29.5.2006 20:55:37
Moc dekuji za Vas tip. Syn ma 27 mesicu a diky finty s "prekousnutim" je uz 2 tydny bez dudliku. Tri dny pote byly sice narocne, zejmena pri usinani, ale zvladli jsme to. Jeste jednou DIKY.
Romana
Miky, Misa 2 1/2
  • 
23.2.2006 1:54:59
Ahoj,
U nas dudlika odnesly skritci!
Akorat bez neho nemuze usnout pres den a to je k nevydrzeni! Je pak strasne uknouranej a unavenej. Spanek jeste potrebuje, jenze bez "dudu" to nejde. Opravdu mam skoro chut mu ho dat (po dvou tydnech) zpatky jen aby zase spal. Je dudlik opravdu tak spatny??
Diky za odpoved!
Miky
  • 
12.2.2006 16:12:13
Mě dudlíka tatínek vyhodil do kotle a já coby malé dítě ho pak už nepotřebovala.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 174 [Dalších 154 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.