| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Do školy!

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 27 [Dalších 7 >>]
Alena
  • 
17.2.2005 7:03:25
prosim Tě,jak vzdalena minulost je to,co popisujes?
Jinak máte,samozdrejmě,můj obrovský obdiv.Mě nejvíc fascinuje to,jak jste dokazali ty adoptované deti prijmout skutecně za svoje.Uvědomuju si,že já bych toho nebyla schopná a taková ta tendence "to neni moje dítě,tak proč bych se tak angažovala" by u mě v době krizí asi vyhrávala.
Držím vám všem,kteří to dokážete, všech 20 palečků.
Ivana
  • 
16.2.2005 11:46:50
Milá Maceško, tak jsem si utřela slzy (stříděvě smích a střídavě dojetí).
K vašemu článku jsem se dostala dnes poprvé a byl tak ohromně napsaný, že jsem se hned pustila do čtení přechozích příspěvků. Píšete opravdu skvělou a čtivou formou ( a prodej by si jistě nezadal s Betty mc Donalds)
ale ten obsah mě opravdu dostal do kolen. Ze srdce Vám přeji, aby to ve Vaší rodině klapalo jako doposud - a jen v tichosti smekám klobouk.
Já sama pracuji jako lékarka a s dvema malýma detma jsem mela dojem, ze mám "
co delat" abych to nekdy rozdýchala.
Ale po prectení vaseho clánku jsem plná energie. Rozdáváte lásku a energii nejen ve vasí rodine, ale opravdu skrze své príspevky i do okolí. Přeji hodne sil a rodinné pohody. Mejte se hezky Ivana
16.2.2005 10:26:44
Ahoj Ydney,
taky jsme zvažovali videotrénink interakcí ( VTI). U nás byl problém s tím, že bychom museli zangažovat někoho, kdo by byl ochoten jezdit k nám na vesnici, a nikoho takového jsme neznali. VTI nám nabízeli v Pardubicích, což je 70 km, takže jsme si tuto možnost ponechali v záloze. Ale pokud máš možnost, myslím si, že VTI je nenásilná metoda, která má určitě v podobných případech svoje opodstatnění.
Držím palce, aby to s hošíkem dobře dopadlo!
A ještě něco - za hrozně důležité považuju, aby rodiče a škola fungovali jako partneři, kteří mají společný cíl - spoustu času jsme ztratili tím, že jsme na sobě navzájem hledali chyby. Možná to znáš.
15.2.2005 23:23:03
Ahoj Maceško,

teď jsem strávila zhruba 2 hodiny čtením všech tvých článků na rodině a jsem dojatá, nadšená, že takoví lidé, jako ty atvoje rodina ještě existujou. Nejen, že umíš všechny tvoje zážitky popsat zábavnou formou, i když to leckdy k smíchu není, ale hlavně obdivuju jak jste všechny ty těžké situace zvládli. Předtím jsem si myslela, že vzít si dítě z DD je dát mu rodinu, ale nenapadlo mě, že ty děti vlastně neumějí základní věci. Prostě jsem si to představovala jak Hurvínek válku.
Každopádně jseš silná osobnost a můžeš si říct, že si na tady nežila zbytečně.
Tvoji knížku si určtě koupím, jen doufám, že ji poznám,když neznám tvoje pravé jméno!

Kicul a Barunka
15.2.2005 21:56:21
Maceško, tohle byl můj prní příspěvek, který jsem od Tebe četla a musím přiznat, že mi bylo opravdu líto, že nebyl delší. Zahřál na duši a také naladil, jak řešit případné výchovné starosti.
Taky bych se proto přimlouvala a vydaní něčeho, třeba i menší brožurky. Máš můj veliký obdiv a děkuji.
15.2.2005 9:57:24
Tak Mecháček už napsal všechno za mě.

Jako vždy je to super čtení, které pohladí po duši. Už se Maceško moc těším, až se přestěhujeme blíž k vám. Doufám, že budu mít možnost a privilegium, poznat celou vaši rodinu osobně. O to bych se ve svém životě nerada ochudila.

Hodně síly, trpělivosti a nadhledu i do dalších dní.
Sněhurka
  • 
14.2.2005 21:40:31
maceško, překrásný článek, jako všechny od tebe. Máš v sobě toli citu...smekám před tebou a obdivuji tě a přála bych si být aspoň z 10% taková.... A ještě ke knížce-dej to dohromady,ať to má aspoň 100 stran a URČITĚ ti to někdo vydá.
14.2.2005 17:13:02
Tak rovnou 3x;o) Pridavam se k holkam; takovy clanek vylozene pohladi a zahreje na dusi! A ten zivotni optimismus na nadhled by ti leckdo mohl zavidet!;-) I ja smekam...
Margita
14.2.2005 16:13:30
Lizo, chtela jsem rict presne to same. Tak Macesko, vem to 2x :-) A pro jistotu se pridam k prosbe holek: udelej z toho knizku, prosim prosim!
14.2.2005 16:04:46
Preju hodne trpelivosti a sil.:-) Libi se mi pristup, reseni i to, jakym zpusobem vzdy clanky pisete. V zari me pravdepodobne ceka prvni trida, musim se priznat - mam nahnano. Vitam, kazdou informaci a zkusenosti.Tahle je teda hodne dulezita.

Za mesis me ceka obdobna spoluprace s psychologem, ktery bude primo ve tride. Bojim se trochu, jak to deti prijmou. JSou zvykle na obcasne navstevy pani zastupkyne ci reditele, ale ne cely den a cely tyden. Zvlast kluk, na ktereho se budou zamerovat, bral vysetreni v poradne u psychologa za hroznou potupu. Lepsi by byly dle meho kamery.No, uvidime.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 27 [Dalších 7 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.