| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Hygiena především !

 Příspěvky 110 z 35 [Dalších 25 >>]
Kača, Honzík 19 měs.
  • 
25.4.2006 18:55:19
To náš prďola je tak zvyklý se dělit s našima psinama, že na návštěvě strkal piškoty jiné holčičce do papučí (byly to ty co mají vepředu zvířecí hlavy- tyhle psí) a strašně se vzekal , že nepapají!!!
roba
  • 
16.3.2004 13:45:58
Proč? Jská kecy?
Johana
  • 
15.3.2004 20:45:02
Jseš strašná kráva a tyhle keci si strč do prdele!!!!!!
Riana
  • 
4.2.2004 11:26:48
Mám podobnou vzpomínku - náš tenkrát sotva lezoucí chlapeček se podělil o baštu se svou psí "sestrou". Fenečka dostala ke snídani tři vařené kuřecí krky s vývarem zahuštěným nalámaným chlebem. Ráno sežrala krky a pan syn dojel zbytek (chleba) po návratu z procházky. Nestihla jsem, no, asi mu pořádně vyhládlo. A doteď jsou jak "sourozenci", rok od sebe. A oba zdraví.
Riana
19.12.2003 14:22:23
vsechno je OK do urcite miry:) muj mladsi syn mel obdobi, kdy vsechno strkal do pusy. Normalne hygienu moc neprehanime,protoze jsme doma meli dva kocoury a osm psu...no a vyhnete se aby vam dite se nemuckovalo se psama, nebo aby je z lasky obcas neolizli a jelikoz jsme meli poradne hafany (severske malemuty) tak to bylo oliznuti pres celej oblicej:) Kdyz jsme v tou dobou navstivili jednu znamou rodinu v Cesku, bylo nam vylozene k smichu jak diteti soustavne myli rucicky..myslim tak dvakrat za hodinu:) Pripadala jsem si jako naprosto neadekvatni matka:) No ale pak jsme jeli do Mexika....a Olin tam porad vsude sbiral ruzne odpadky, my se s nim o ne rvali. on si je tajne strkal do pusy..a pak to prislo. Strasne hryzani v brisku, nase beznadej (co chcete delat s ditetem, ktere leze od jednoho k druhemu, bolesti skoro nevidi a place "maminko pomoz me" a kdyz ja nemohu pomoct tak leze zase za tatou a taky prosi o pomoc....a jste daleko od lekarske pomoci. Ve dne to bylo Ok, ale v noci to zacalo vzdycky hryzat.Doktor, ktereho jsme konecne sehnali shledal, ze Olinek ma amiby. Tak jsme dostali prasky, ktere nastesti pomahaly a zacali jsme v ramcich moznosti o prisnou hygienu...moc to neslo, protoze jsme spali ve vanu, kempovali na plazi.....voda byla jedine morska..ale nakonec jsme ho z toho dostali i v tech ztizenych podminkach.Pitnou vodu jsme uz taky radeji kupovali pro vsechny. Proto obcas ta hygiena neni k zahozeni:) zvlast kdyz cestujete s ditetem v tomhle veku:))
Z toho vyplyva ze nic se nesmi prehanet ani hygiena ani nehygiena:)))
Marcela. Tom 26
  • 
14.12.2003 12:38:21
Staci je na tupem konci jemne propichnout jehlou nebo spendlikem, pak nerupnou.
12.12.2003 14:51:13
Moje "drahá" švagrová nemá ráda kočky. Protože u nás naše kočičí dáma může všude (ložnici a naši postel nevyjímaje), tak kdykoliv příjde k nám, křičí "psa pryč, kočku pryč."
Takže jsme je dávali "pryč" (vystrčili jsme je, chudáky nebohé, za dveře. Taky s námi potom půl dne nekomunikovali)
Neteř se tedy kočky bála (spíš k vůli mamince než ze strachu, jak jsme později zjistili). Jednou jsme ji omylem nechali v jedné místnosti s kočkou a najednou jsme zjistili, že Klárka se nechává olizovat od kočky na ručičkách a ohromně se tomu směje. Pak začala drbat opatrně kočku pod bradičkou a ta byla u vytržení.
To jí byly tři roky. Jednou viděla, jak kočka "jde čurat" na kočičí záchod. Strašně se jí to líbilo a chtěla si to zkusit taky. Nebyli jsme proti - kočkolit vyměníme, takže není problém. Dřepla si do plastové bedýnky a vyčurala se. Byla ohromně nadšená, že to udělalo takový hezký lívanec. Od té doby se ještě sem tam zeptá, jestli se může "vyčurat jako kočička". Nedovolujeme jí to s tím, že jednou stačilo a ona by taky nebyla ráda, kdyby jí kočka chodila na nočník.
12.12.2003 0:05:36
jo, naši drahoušci - dvounozí i čtyřnozí - jsou taky pořád v jedné kupě..... za to společné odčervování se velmi přimlouvám. Děláme to plošně (tedy děti i psy) tak 3x do roka.

A s hygienou se to fakt nesmí přehánět - nám domů taky žádná chemie nesmí. Sůl, ocet horká voda stačí....
Lima
  • 
11.12.2003 21:49:39
Ve varny konvici vodu moc neprevarite, akorat privedete k varu. Pokud je tam vrstva vodniho kamene, tak ani to ne... Starej dobrej ohen a normalni kastol je na vodu, vajicka atd asi lepsi. Myslim, ze obcas jime i horsi veci nez "musi" vyvar, akorat o tom nevime :-)
11.12.2003 18:23:28
Mám stejnou zkušenost. Nejoblíbenější hračkou naší Jany - 15 měsíců je balonek naší psiny. PS: granule zatím ochutnal pouze syn naší kamárádky - tenkrát tak 2-letý, naše děti (Honza, necelé 4 roky) se dělí pouze o "lidské" jídlo. Nejraději praktikují rohlík a piškoty: jednou já, jednou Bessy (3,5 letá fena Bernského salašnického psa).
 Příspěvky 110 z 35 [Dalších 25 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.