| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Okresní nemocnice

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 112 [Dalších 92 >>]
17.3.2009 21:30:25
Já mám s touto porodnicí opravdu příjemné zkušenosti. V roce 2005 jsem tu za pomoci paní doktorky Málkové, asistentky a mého manžela porodila zdravou holčičku a neměla jsem vůbec pocit, že bych tu někoho v půl druhé v noci obtěžovala nebo rušila. Vlastně bychom ani nikam nedojeli. Voda mi praskla v jednu v noci, v půl druhý jsme byli v porodnici a v půl třetí byla malá na světě :-) Na porod vzpomínám moc ráda a i na pobyt na oddělení. Sestry super a dětské sestry zrovna tak. Patří jim velký dík. Taky jsem chtěla jet jinam, když jsem slyšela jen to špatné, ale na druhou stranu říkám, že je to všechno v lidech. Na blbce a neprofesionála můžete narazit ve špičkové porodnici a nemusí to být zrovna Cheb. Ano, taky jsem tu zažila při jedné kontrole doktorku Filipovou a nebylo to příjemné setkání. A co si budeme povídat, vždy se líp pamatuje a upozorňuje na to, co se nepovedlo a rázem je zapomenuto vše, co se povedlo. Já můžu být šťastná, že jsem se kdysi rozhodla přestoupit k MUDr. Johannesovi do péče a vlastně i jemu vděčím za to, že jsem dneska maminkou. Pane doktore DĚKUJI!!!!!
Mimo jiné jsem letos v únoru ležela na gynekologii v Chebu a tam si člověk připadá jako osobnost a přístup sester je prostě úžasný. Rázem se z Vás stane zlatíčko a brouček a víte, že jsou tam pro Vás. Nikoho neobtěžujete a dokážete se trošku uvolnit. Ano nemocnice vždycky bude nemocnice, ale když je tam parta lidí, kterým na Vás záleží i když Vás neznají, tak Vám to trápení dokáží usnadnit, alespoň po té psychické stránce a to je to nejdůležitější. Nemyslíte? :-) I jim patří můj dík.
Celý personál udělal ohromný kus práce a je to vidět. Myslím si, že dokázali plno věcí změnit a je to v lidech. Tuto práci by měl dělat člověk, který k tomu má vztah a baví ho to. Tak Vám milé dámy přeji, ať při Vašem putování po nemocnicích a porodnicích potkáváte jen milé a příjemné lidi:-))
Ivory
21.2.2009 12:22:54
Lenko,

děkuju Vám za to, co děláte ( že se soudíte a nenecháváte to jen tak) děkuju Vám za všechny ženy a děti, které díky naší úžasné porodnické nechaly v porodnici zdraví nebo životy.

Děkuji Vám i za sebe.

Já sem sílu k soudu nenašla, našla jsem jen sílu "rozjet" tady diskuzi a celou věc zveřejnit.

Je mi líto admina, který se nechal porodnicí zastrašit a na žádost porodnice diskuzi smazal.
Lenka H.
  • 
21.2.2009 0:06:54
Dobrý večer všem, jsem ráda za vaše doposud vydané ohlasy a podporu. Letos to budou 4 roky od toho hrůzostrašného porodu a divte se, stále je vše v řízení. Ještě pořád to nevzalo za konec a já dodnes nevím, proč musel můj syn umřít... Člověk by si řekl, jsou to 4 roky, ta bolest pomalu odeznívá, ale opak je pravdou. Soudy jsou strašně zdlouhavé a dokud neznám příčinu, bolí to stále... Bohužel čím dál více... Mám ale aspoň pár dobrých zpráv! 10.8.2006 se mi v Plzni narodil krásný a zdravý chlapeček! Porod úžasný! Tak úžasný, že jsem si to zanedlouho zopakovala a 15.5.2008 se mi opět v Plzni narodila holčička! Jsou to moje štěstíčka! Snažím se nedávat jim najevo svou bolest ze ztráty prvního syna, jenže svým dennodenním sbližováním a hraním si s nimi mi jen dochází, o co mě připravila chebská porodnice před čtyřmi roky. Byla bych ráda, kdyby už soudní řízení a vše spojené s tím už se konečně ukončilo a my měli konečně klid, je to zdlouhavé a vzpomínky bolestivé. Ale rozhodně to jen pro svůj klid nenechám vyšumět. Dotáhnu to do konce!
19.1.2009 15:04:50
I já jsem rodila v Chebu, jsem z M.L. a měla jsem namíříno do Plzně. Porod na mě přišel v pátek večer a já jsem neustále váhala zda mám jet rodit do luxusní porodnice v Plzni a nebo do bližší porodnice v Chebu, kam jsem jezdila na ozvičky. Nakonec jsme napsala lístečky a při prvních kontrakcích jsme s manželem losovali. Vyšla nám Plzeň. Starší dceru jsem předtím odvezla preventivně k rodičům a po návratu domů jsem zjištila, že se opravdu nejedná o poslíčky a vytočila jsem porodnici FN Plzeň Lochotín. Zde mi bylo řečeno, ať přijedeme, že tzv. stop stav není. Asi za hodinku jsme byli v porodnici v Plzni, kde mi ve dveřích bylo sděleno, že mají stop stav , a že jelikož mám kontrakce po 5 minutách tak mě natočí a lékař prohlédne. Po 3/4 hodině tedy zjistili, že vážně začínám rodit, což jsem věděla, a začali obvolávat porodnice v okolí. Nakonec jsem měla jet do Rokycan. Venku na mě čekala kamarádka z Plzně a nevěřila, že je tohle možné, jelikož je také zdravotní sestra. Já jse řekla manželovi, jedeme do Chebu a tak jsme jeli. Přijela jsem tam asi za další hodinu s kontrakcemi po 2 minutách. Byli jsme dost unavení hlavně manžel, jel jak o život, aby jme to zvládli. Paní asistentka byla velice osobitá a né příliš nadšená z našeho hlučnějšího příjezdu uprostřed noci a z manžela, který mi slíbil, že bude u porodu. Bohužel mi na cestě z vedra a odstředivé síly otekly mé jinak hubené nohy a tak jsem nebyla moc super chodící rodička. Musím uznat, že nápad poslat mě do horké sprchy nebyl nejlepší a dojít na porodní sál bylo pro mě také nekonečné. Když jsem tam došla měla jsem si poslední kontrakc, která už šla jedna za druhou prostát. Asi proto, že jsem nebyla pořád po 3 hodinách v Chebu dost otevřená. Manžel jen kroutil hlavou a občas něco moudrého řekl, což paní asistentku asi donutilo zavolat paní doktorku Drozdovou, chci říct spíše anděla, protože po jejím příchodu se vše změnilo v pohádku s šťastným koncem, za což jí moc děkuji, Tobiášek 51 cm 3,65 kg, i paní asistentka se začala chovat jinak. Porod byl porod měla jsem toho dost, ale byla jsem hrozně brzy zahojená a hlavně máme toho nejkrásnějšího chlapečka alespoň pro nás. Také personál sester, které se staraly o nás maminky byl absolutně profesionální a lidský. Chtěla bych taktéž poděkovat hlavně dětským sestřičkám, které se ve dne i v noci staraly o naše děti, zejména o Tobiáška, protože ten byl 2 dny a 2 noci na ozařování pro vysoké hodnoty novorozenecké žloutenky. Teprve tam jsem si uvedomila, když jsem chodila po 3 hodinách kojit ve dne i v noci, jak je jejich práce zodpovědná. Sice jsme šli domů až 8 den. Ale díky personálu jsem se psychicky povznesla, znovu mě vše včetně kojení a péče o miminko vysvětlily. Také nám Tobiášek prospívá má skoro 8 měsíců váží přes 8,5 kg a měří cca 76 cm a neustále ho kojím. Kdybych stála znovu předtím zda rodit v Plzni či v Chebu . Vyhrál by Cheb!!! Díky!!!
29.12.2008 21:13:51
O Chebské porodnici jsem slyšela hodně špatných vyprávění a když jsem si přečetla některé příběhy tady, tak jsem se jen utvrdila v tom, že rodit do Chebu teda v žádném případě!
Samozřejmě netvrdím, že patří všichni do jednoho pytle, určitě v Chebské porodnici pracují i lékaři, asistentky a sestry, kteří dělají svoji práci rádi a maminky na ně vzpomínají v dobrém. /Mudr. Drozdová/
Ale pracují tam i lidi, který podle mého názoru tam nemají co dělat. Myslím si, že arogantní řeči typu: co tady vyvádíte, vy jste si snad myslela že to nebude bolet, zamyslete se nad sebou jak se chováte, co si o sobě vůbec myslíte apod.,by porodník nikdy neměl vypustit z pusy!/zážitek moji kamarádky prvorodičky/
Takže milé maminky co máte v plánu rodit v Chebu, pokud možno počkat až nebude mít službu Mudr.Filipová!!! ~Rv
Pavla
  • 
17.11.2008 20:43:10
Personál chebské porodnice šel asi do sebe. Po tak obrovském průšvihu ani není divu. Já osobně mám otřesnou zkušenost s porodní asistentkou Ludmilou Šelepovou. Na chodbě seřvávala ženy, neslušně ukazovala prstem na lidi a na ambulanci porušovala etický kodex práv pacientů.
4.11.2008 20:10:36
Moje skušenost s touto porodnicí je velmi dobrá nemůžu říct že by se chovali jako řezníci nebo hůř , 30.10.08 se ni zde narodil syn a nemůžu říct že by se o nás nepostarali naopak , chovali se výborně a se synem sme měli veškerou péči ale každý má na porodnici jiný názor a jinou skušenost.:-)
Lenka D.
  • 
25.8.2008 19:59:39
Ahoj pocházím z Moravi ale už 4rokem žiju v Aši.Chtěla bych se podělit o svuj zážitek z mého prvního porodu.Na Velikonoce 24.3.2008 jsem porodila v Chebské nemocnici ve 22:15h.Narodil se mi chlapeček ve 34 týdnu,duvod proč tak brzo?Tak nato mi nedokázal odpovědět žadný doktor ani muj gynekolog,nachápu proč.Rodila mě paní doktorka,nevím její jméno,vtom zmatku človek myslí na jiné věci.Ale určitě co vím ,je že při nástřihu paní doktorka to moje nenarozené mimi 8 střihla do hlavičky.To jsme se dozvěděli až ve Varech na ipce,kde mi toho malého drobečka odvezli hned hodinu po porodu.Neměl dostateně dost vyvinuté plíce,takže musel do inkubátoru.A to že mi Dominička (tak se jmenuje muj syn)převezli do Varu jsem se dozvěděla až ráno.Když se mi to uráčily zdělit,takže jsem celou noc jen ležela na pokoji se slzami v očích,nebot jsem nevěděla co je Dominičkem.Po dvou dnech mi zajistili převoz do Varské nemocnice.V Chebu se mi nelíbilo to,že mi až ráno řekli kde mám syna se slovy paní doktorka se omlouva ale ona na vás zapoměla,má toho moc.A předčasně narozený miminka,kdybych věděla tak rodím ve Varech,nebot v Chebu nemají tak kvalitní inkubátory.Teda poku tam nějaký mají,jinak by mi to moje mimi nepřevezli.Ve Varech na ipce,nekterý sestry hodný ale některý děs,taky jsem tam z nervu zhubla 10kilo.Každá vás buzerovala jinak,to musíš tak to zas tak a člověk si připadá jak totální blbec.Tech 14 dní co jsem tam byla mi přišla jako věčnost,ještě ted když si nato vzpomenu je mi zle.Doma je doma,človek si dělá podle svýho a v klidu,žádný stres.Dominičkovi včera bylo 5 měsícu je to moje sluníčko a nejdraší co mám.Jizvy na hlavičce mu bohužel zustanou napořád,snad až mu narostou hodně vlásky se to schová.Pěkný den přeje Lenka a Dominiček.
8.8.2008 21:53:05
V Chebské porodnici jsem se poprvé objevila při vyšetření KTG z podnětu mého gynekologa. Už tehdy jsem od pánů doktorů odcházela se smíšenými pocity. Váhala jsem, zda je to ta pravá porodnice k narození našeho syna, ale jelikož byla nejblíže, vybrali jsme ji. 22.2.2004 jsme ve 23:15 vyrazili do Chebu a já si celou dobu byla jistá, že jen s poslíčky. Po té co mi sestřička natočila KTG a provedla vyšetření, tak bylo jasné, že se bude rodit a pochválila mě za krásné načasování, protože jsem byla otevřená na 8. Postupem času jsem začala zjišťovat, že průběh vyšetření před porodem a porod posisovaný v předporodních kurzech se od skutečnosti liší. Jako prvorodička jsem neměla žádné zkušenosti a to mě sestra vyšetřila jen jednou, píchla vodu, a pak už se mě chodila ptát, zda se už cítím na porod, jestli se přesunem na sál, zda vyhopknem na porodní křeslo,... Velmi mě udivilo, že doktorku a dětskou sestru volala až po vytlačení hlavičky. Jenže u toho ten hladký průběh porodu zkončil. Při té klasické poloze při porodu se mi tlakem při rození nějakým způsobem zablokoval nerv, či co a já přestala cítit tělo od pasu dolů, stahy, porodní bolesti, dokonce mi ustaly kontrakce. Sestra letěla pro injekci, ale ani podání mi nepomohlo. Pomohla mi tedy malého vytlačit předloktím a já si v tu chvíli připadala jak tuba na zubní pastu. Celé tohle snažení doktora kmentonala velmi hlasitě tím, že mám sama vědět kdy tlačit a pod. Myslím, že kdyby se mnou nebyl manžel, tak pištěla daleko víc. Největší bezmoc ale byla v tom, že jsem jim všem mohla říkat jak chtěla, že nic necítím, že mi nejde tlačit atd. Nikdo neposlouchal, neslyšel, nevěřil,... Malej se narodil 23.2.2004 ve 2:30 a měl 49cm a 3250g. Tím to nezkončilo, doktorka z ničeho nic začala ječet, že kdo si myslím, že za mě odrodí placentu? Nepíchla mi ani nic na umrtvení a začala mi zašívat snad 8 stehů. Při sepisování lékařské zprávy zkoumala důvod volby Chebské porodnice oproti Plzeňské. Dovolili jsme si hodně zvolit tuto porodnici! Však poprvé a naposledy!!! Když odešla, přišla sestra a vyzvala manžela, aby mi pomohl spolu sní slézt z porodního lůžka a odvedli mě do pokoje , kde jsem byla další 2hod. po porodu. Zvláštní, po porodu se dvě hodiny nesmí vstávat natož chodit. Komplikace při porodu měla dohru v podobě bolesti nohy. 3/4 roku jsem chodila po doktorech a hledala příčinu a pomoc. Různá vyšetření a nedůvěra. Nebýt té nesnesitelné bolesti, ale já už nemohla ani spát. Nakonec mi neurolog zjistil napětí svalů od páteře a vše se urovnalo rehablitací.
10.6.2008 8:39:34
taktéž nemám pozotivní zkušenosti s Chebskou porodnicí,před dvěma roky jsem zde byla hospitalizovaná ve 28 týdnu,kvůli malé hmotnosti plodu,5dní do mě cpali kapačky po kterých mi bylo zle a byly naprosto k ničemu,byla tam i jedna přechytralá doktorka která mi dávala za vinu že mimi je moc malý,byla arogantní a nepříjemná.pak mi začalo být špatně-špatně se mi dýchalo a měla jsem vysoký tlak a dostala jsem na to léky na žaludek,že to prej mám od žáhy no a pak když mě viděl primář tak mě hned nechal převézt do FN plzeň,kde mi objevili preeklampsii a musela jsem pod nůž,dcera se narodila ve 32týdnu s 1,780kg,a tam když viděli jak vypadám a co do mě cpali tak nevěřily svým očím.myslím že kdybych zůstala v porodnici v Chebu tak by to asi s náma dobře nedopadlo.Petra
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 112 [Dalších 92 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.