| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Podruhé těhotná I.

 Příspěvky 110 z 43 [Dalších 33 >>]
9.4.2010 14:06:27
hezký článek ~;) u nás je tedy 17cit měsíční a k tomu ranní ptáče...takže vstávačka v 6 hodin...~e~ neuvěřitelný ovšem je, že já též pokoupila tampony, vložky a hlavně zaplatila 10 lekcí aquaerobicu a // jsou tu ~k~ gratuluju! a držím nám pěsti ať to těhu zvládneme s těma našema capartama v pohodě!~;((
26.10.2009 13:18:25
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak zvládáš 2 děti tak docela rychle za sebou.
Irča
Barča, Linda
  • 
24.6.2009 17:02:43
Murphyho zákony... ? :-)
Já si koupila drahé super džíny, které mě byly ještě těsné, tak jsem si říkala musim do nich trochu zhubnout...no a ještě k tomu vysněný letecký zájezd na Lefkadu do Řecka na first minute ~t~
Takže džíny jsem začala nosit až když malé bylo pět měsíců (to bylo radosti že se do nich vejdu! ~t~)
a zájezd jsem holt zrušila~d~
Takže i takhle mohou postupovat "snažilky"~t~
Přeju všem hodně štěstí a klidná těhotenství bez problémů a hlavně zdravá miminka ~s~
Mildred
15.7.2008 9:18:51
Než jsem poprvé otěhotněla, trvalo to rok, nakoupila jsem si zásobu tampónů a bylo :-D Mám je schované... (měla jsem hodně zakloněnou dělohu, přišlo se na to až v těhotenství). V lednu jsme začli plánovat druhé mimi, akorát to vyšlo, že jsem byla na gyndě a ptala jsem se Dr., jestli mám zase zakloněnou dělohu, řekl, že jo. Tak jsem si pro sebe říkala, že když otěhotním až na podzim, že mi to vadit nebude (i kvůli tomu, aby děti byly ve stejné roční období kvůli oblečení, co schovávám po prvním dítku), předpokládala jsem, že to zase dýl nepůjde. A zrovna měli v akci vložky v jednom obchoďáku, tak jsem si jich nakoupila zásobu (občas se mi teď stalo, že jsem musela nahonem kupovat vložky tady u nás podstatně dražší). No a v březnu už jsem držela v ruce pozitivní těhotenský test :-D.
  • 
12.11.2007 22:11:00
Ahoj, jmenuju se Monika a je mi 24 let. Ráda bych si s tebou psala o našich dětech apod. Máme 11-timěsíčního chlapečka a podruhé jsem otěhotněla. Bylo to plánované a moc se těšíme. Snad to zvládnu. Budu ráda, když mi napíšeš. Mějte se hezky a opatrujte se.
PETRA
  • 
13.4.2007 18:14:02
TY SES INTELIGENCE SAMA!
6.2.2004 23:08:07
Ahoj,s otehotnenim jsem na tom stejne, hned po vysazeni antikoncepce jsem porodila, a to jsem si v tom mesici nakoupila v Makru ve sleve vlozky. No a pak jsem kojila 11mesicu, ale v sestinedeli jsem vlozky spotrebovala, ani jsem nemrkla. A uz od 6.mesice jsem menstruovala, takze nakupy znovu. Na konci roku 2003 jsem zacala chodit cvicit, protoze jsem od porodu jeste nezhubla-malemu uz je 18mesicu. No a po novem roce tatinek nadhodil, jestli uz neni cas zapracovat na druhem miminku. Jak se reklo, tak se stalo - ja byla tehotna snad hned, jak se na me tatka koukl :) Nebo tedy nejspis jsem, u doktora jsem jeste nebyla. Od ledna chodime s Krystufkem na cviceni deti s maminkama, je to docela narocny, a v sobotu jsem to mela dostat - a nic. V pondeli a ve stredu dopo cviceni, zvladala jsem to jen stezi, protoze je mi od vikendu spatne od zaludku, bolesti v podbrisku, bolesti v zadech. VCera jsem si udelala test a carecka tam je :) Takze nevim, jak dlouho budu schopna pobihat po telocvicne :( Skoda, zacalo nas to bavit. Jeste neco pripojim - muž prisel v pondeli s tim, ze kolegy pritelkyne mi posila balik vlozek zadarmo, jsou spatne zabalene, tzn. kazove a tudiz neprodejne. Co s nima budu delat???? Uzivejte si brisek a miminek a deticek. Pa
Staňka
  • 
23.1.2004 14:42:11
omlouvám se,můj předchozí příspěvek patří do jiné diskuze.
  • 
23.1.2004 14:18:47
Dobrý den,
zdravím vás všechny v diskuzi.Jsem maminkou pětileté a tříleté holčičky.A jelikož děti(obecně) miluju, rozhodli jsme se s manželem pro další miminko.Sice jsem přes pět let na mateřské,odříznuta od většiny přátel a zábavy, stojí mi třetí dítě zato.Nevím jestli mi k tomu dopomohou zásoby vložek nebo touha konečně shodit těch zatracených "pět kilogramů",ale snad to brzy vyjde.
Přeji Vám všem krásná těhotenství i porody....Staňka,24 let
  • 
23.1.2004 14:18:31
Dobrý den,
zdravím vás všechny v diskuzi.Jsem maminkou pětileté a tříleté holčičky.A jelikož děti(obecně) miluju, rozhodli jsme se s manželem pro další miminko.Sice jsem přes pět let na mateřské,odříznuta od většiny přátel a zábavy, stojí mi třetí dítě zato.Nevím jestli mi k tomu dopomohou zásoby vložek nebo touha konečně shodit těch zatracených "pět kilogramů",ale snad to brzy vyjde.
Přeji Vám všem krásná těhotenství i porody....Staňka,24 let
 Příspěvky 110 z 43 [Dalších 33 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.