| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O nočníku zvaném Eliška

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 30 [Dalších 10 >>]
15.7.2005 13:48:28
ja mám 1,5 starého Vojtiška.na nočníku taky nechtěl vůbec sedět,sotva se posadil,tak hned vstával.někdy to bylo i spláčem.má strašně rád knížky s obrázky,tak jsem mu při sezení na nočník ukazovala obrázky a povídala jsem si sním.od té doby si na nočník zvykl.sedí i bez knížky,stačí už i televize nebo nějaká hračka,ale musím být u něho.ted jsem mu koupila nový nočník,hrací.to pro to že si ještě o nočník neříká,tak myslím že třeba když zjistí že to hraje,tak bude chodit a rád.uvidíme.myslím ale že ty si hlavu moc nelámej,jak se všude píše to přijde samo
14.7.2005 7:48:13
Pokud nechce 8měsíční chlapeček sedět na nočníku, tak bych si s tím vůbec nelámala hlavu. Zkrátka bych ještě počkala a zkusila to později.Mám 2 děti,první kluk začal chápat na co je nočník kolem 1 roku, úplně se naučil až ve 2, holce je 1,5 roku a nočník si začala nosit sama(ale jen na čůrání) tak v roce a čtvrt. To odkoukala od brášky. Kaká ale pořád do plínky, to jí nějak nevadí. já to moc neřeším, až to přijde, tak to přijde. Na kluka jsme zkoušeli hrací nočník, ale vždy jak začal hrát, tak se Míša lekl a přestal čůrat. Takže jsme hrací strojek vymontovali.
Lída+2
13.7.2005 21:33:07
Ahoj všem.
Mám problém kamarádka rozkoukala detektivku v pondělí o půlnoci a měla naléhavý případ a neviděla konec. Neví někdo náhodou jak to dopadlo??
Děj byl asi tento:
takoví tam byli hezký šamani z Jamajky a mrtvoly pod podlahou a v komíně, a když to začlo vypadat, že se konečně něco rozuzlí, ......

Děkuji všem pokud napíší.
13.7.2005 20:41:14
Ahoj holky, prosím potřebovala bych poradit, zkouším dávat malého na nočník, ale okamžitě se mi pokouší vstát i když sedím s ním a zkouším ho něčím zaujmout. můžete mi prosím napsat jak jste učili děti vy??? mám obyčejný nočník, myslíte, že bych to měla taky zkusit s tím hracím. mockrát děkuji za rady
Hanka
  • 
12.10.2004 22:15:34
Taky jsem se se sušením trápila, návod k sušičce (Indesit) tvrdil, že vysuší 4,5 kg pradla (a opravdu vysuší, ale zmačká), ale došla jsem k tomu, pokud nechci žehlit, musím sušit tak max. 2 kg pradla, zbytek pověsit. Praktikuju to tak, že všechny miminkovský dupačky, mikinky atd nechám sušit a osušky, prostěradýlka vyndám a pověsím :( Nejdřív jsem byla zklamaná, že sušení nefunguje, jak jsem myslela, ale zvykla jsem si takto a je to lepší než všechny ty titerné věcičky pracně věšet a žehlit. Jen nevím co bude, až mi miminka víc povyrostou (jsou to dvojčata :)
Helena
  • 
29.9.2004 11:40:13
To patří tomu "hrdému" anonymnímu pisateli kkl
Helena
  • 
29.9.2004 11:39:07
Ty blbečku zamindrákovaný. O tebe se asi tvoje emancipovaná matka dost dobře nestarala, když můžeš takto reagovat. Aspoň to vypadá, že moc lásky jsi neměl (a rozumu si nepobral vůbec)
Irena
  • 
29.9.2004 11:33:53
Ahoj,
chtěla bych se poradit - jak správně sušit v sušičce. Protože diskusi věnovanou sušičkám nenavštěvuje moc lidí, tak píšu sem!
Mám novou sušičku Zanussi, kterou jsem si pořídila proto, že mám teď druhé baby - měsíční holčičku, a tak jsem chtěla ušetřit čas za žehlení - jak jsem si přečetla právě hlavně na Rodině, není třeba vysušené prádlo SKORO vůbec žehlit. No, mně se ještě nepodařilo vysušit tak, abych žehlit nemusela. I když si sušičky moc cením - ušetří místo v bytě, nemusím všude možně sušit, a taky můžu hned zase prádlo použít - ale chtěla bych vědět JAK sušit, ať nemusím (nebo co nejméně) žehlit. Četla jsem, že je třeba vždy prádlo vytáhnout ještě horké a poskládat. To nemůžu, protože ta moje sušička má program chlazení, který trvá na konci sušení 10 min. a v návodu je napsáno, že se tento program nesmí nikdy přerušit..
No, napište mi, prosím, jak sušíte bavlněné věci, jak džíny, lze sušit dohromady věci z různých materiálů?
Budu ráda za všechny rady - než strávím spoustu času sušením - pokus - omyl.
Díky!
I.
kkl
  • 
28.9.2004 20:25:39
hahahahahaha
1.9.2004 13:33:16
Tak k hrošíkům a spol mám jednu připomínku - máme totiž doma lachtana. Ze začátku, když jsem nechávala prcka nahatýho, chodil na něj v pohodě, lachtana se držel za hlavu a byl spokojenej, ale když už měl na sobě kalhoty, nebo punčocháče, zjistili jsme, že kdyby se chtěl na nočník posadit tak jak je zvyklej, musí si kalhoty úplně svlíknout, protože mu tam lachtaní hlava překáží (nevejde se mezi rozkrok dítěte a punčocháče u kotníků), takže jsme horko těžko přeučovali na posazování k lachtaní hlavě zády :-(
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 30 [Dalších 10 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.