| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Bolest kloubů

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1118 z 18 
  • 
13.4.2008 17:16:32
Doporučuji vyšetření EAV metodou a začít detoxikaci pomoci saponínů!
  • 
3.2.2008 14:50:15
Arcoxia ti to nevyléčí, tiší bolest (to je fakt důležitý) a mělo by to pomáhat i na rozhýbání, ale nevyléčí to.
  • 
1.2.2008 16:29:47
Ta Arcoxia je na léčení revma nebo tišení bolestí?
  • 
31.1.2008 23:18:00
Co Arcoxia? Je to nové….má to být šetrné k zažívacímu traktu. Ta bolest musí být hrozná, je mi tě moc líto. Já si občas připadám ztuhlá, jako při chřipce, doufám, že je to jenom nějaká hloupost.
  • 
30.1.2008 23:04:37
Dagmar, můžu se zeptat, jak vám zjistili RA? Které klouby a svaly Vás nejvíce bolí? Děkuji za odpověď. Iva
  • 
30.1.2008 15:21:57
mně takhle začala revmatoidní artritida - je to běs a bída. Bolí mě klouby, svaly, prostě všechno. Beru léky na bolest, ale z těch se mi točí hlava a zvracím. Zatím se to nezhoršuje nijak dramaticky, hodně závisí na počasí a asi i celkový kondici. Tak se snažím cvičit a věřím, že to pomáhá. Dojdi si na revmatologii - každá nemoc se zhoršuje jejím podceněním.
  • 
10.1.2008 20:52:59
Jiz nase babicky vedely, ze na bolava kolena je nejlepsi TVAROH !!!
Na koleno priloznme nejlepe vetsi kapesnik a na nej pritlacime mekky tvaroh s obsahem syrovatky(nevim zda se v Cesku jeste vyrabi), na tvaroh prilozte dalsi latku a pak igelit aby syrovatka moc nevytekala. Drzte tento zabal v chladu, nejlepe deskticky ktere se pouzivaji do chladicich prenosnych tasek. Ale ne aby Vam cela noha omrzla.
Doufam, ze Vam to pomuze, za pokus to stoji. Dale doporucuji jist kazdy den 10 dkg EMENTALU (ma nejvice kalcia ) a 2-3 strouzky cesneku ( hoji absolutne vse, krome blbosti)!!! Namazte si chleba maslem, polazte hodne jemne nakrajeny nebo nastrouhany cerstvy CESNEK a na nej platky EMENTALU. Radne kousejte !!!!!!
Neprijemnou vuni CESNEKU zjite jen PRIRODNIM JOGURTEM. Funguje 100%.
Nesmejte se, a radeji to vyzkousejte. A u toho CESNEKU a EMENTALU zustante, i kdyz Vam ten TVAROH nepomuze.
Preji Vam vse nejlepsi.
Vladi
  • 
28.12.2005 21:40:38
Na podzim 2004 mě začalo bolet levé koleno na levé straně od pately píchání a ze zadu kolení štěrbina -pálení .Bolest pouze při zvýšené námaze.
Vzhledem k změně povolání , které vyžaduje dobrou kondici jsem navštívil ortopéda (primář ortopedie místní nemocnice) , který mi prohlédl koleno ultrazvukem , zjistil jakési bíle tečky v menisku , které tam nemají co dělat a doporučil revizi menisku kolene.
V bláhové naději na odstranění problému jsem revizi kolene v únoru 2005 podstoupil s tím , že mi byla odstraněna zadní polovina menisku. Celková doba léčby trvala 14 dní. Při rekonvalescenci jsem mírně přetěžoval pravé koleno.
Zhruba od března 2005 jsem začal mít potíže s pravým kolenem .Problémy jsou totožné jako u levého před operací bolest na levé straně od pately píchání a ze zadu kolení štěrbina -pálení
Navštívil jsem tedy v červnu 2005 svého ortopéda a popsal jsem mu stav věci. Nejdříve jsem byl léčen s podezřením na zánět (dva měsíce) neúspěšně, poté mi byla odebrána krev -vyšetření na revma , boriliozu ,dnu -s negativním výsledkem. Poté mi bylo sděleno , že se jedná o psychosomatické potíže a byl jsem odeslán na psychiatrii .Léčen dva měsíce neúspěšně.
Opět jsem navštívil v řijnu 2005 svého ortopéda - provedl mi vyšetření ultrazvukem - podezření na tukové klky a doporučil mi revizi pravého kolene.
Revizi jsem prozatím odmítl , chtěl jsem ještě vyšetření magnetickou rezonancí nebo CT kolena, byl jsem odmítnut s tím , že to není třeba.
Mé snažení o zlepšení zdravotního stavu skončilo tedy , absolutním fiaskem a ztrátou důvěry v naše místní zdravotnictví -lékaře .Jestliže mě před operací někdy bolelo levé koleno , nyní mě bolí trvale pravé a při změně počasí pro jistotu obě.
Ihned po operaci jsem začal užívat a dodnes užívám bez ohledu na průběh léčení Geladrink plus a tablety doplněk stravy s Glukosaminem, CHondritinem, MMS stálo mě to mnoho finančních prostředků , ale dal bych nevím co , abych byl , alespoň v takovém stavu jako před revizí kolene.
Prosím je li to možné poraďte mi co bych měl dělat nevím kam se obrátit. Zatím se učím v 35 letech žít s trvale přítomnou každodenní bolestí kolen .Jen ráno , když vstanu tak , žádné potíže s pravým kolenem nemám .Tak až po dvou hodinách po probuzení. Kromě 14dní výše uvedených jsem nikdy nemarodil 10let s ničím.

Děkuji za radu s přáním všeho nejlepšího .
Petr
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1118 z 18 

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.