| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Gastroschíza

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1112 z 12 
  • 
31.8.2008 18:24:02
ahoj, mám podobný problém. Ve 22!!!!!tt mi zjistili gastroschizu-vyhřeznutí střevních kliček. Zjistili mi to na poslední chvíli, takže mi okamžitě vzali krev z pupečníku. Dle chromozomů atd. je mimi v pořádku. Takže nic jiného mu být ani nemůže, tak nemusíš mít strach. Jestliže ti už odebrali plodovou vodu či krev z pupečníku a výsledky dopadly dobře, tak se nemusíš obávat. Já rodím přesně za měsíc v Praze - Motoli. Rodím o měsíc dřív, avšak spontánně. Prý při gastroschíze nemusí být císařský řez. Avšak momentálně je malej otočený zadečkem dolů, tak uvidíme, zda se ještě otočí, jinak by musel tím císařem. Přeji pevné nervy, protože ten první měsíc, kdy budeš čekat po operaci co a jak, bude opravdu hrozný. Už ted mám obavy, ale doufám, že vše proběhne v pořádku a malý se nám uzdraví. KDyby si chtěla, můžeš mi napsat na email a já ti pak všechny podrobnosti ohledně pooperačního stavu a jak to probíhalo řeknu. Hanka
  • 
16.4.2008 14:05:37
Dobry den
Jsem v 18tydnu tehotenstvi,podle krve mi vyslo zvysene AFP a na ultrazvuku zjistili vyhrezle strivko z dutiny brisni v rozsahu 2.4 na 1.7cm.Taky mi delali odber plodove vody a zatim vyslo,ze miminko je chromozomalne v poradku.To tedy znamena,ze uz nemuze mit jinou vadu a co se bude dit po porodu s miminkem a jaka bude dalsi jeho lecba?
Dekuji za odpoved Michaela.A
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1112 z 12 

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.